In minivacanta de rusalii am fost 4 nopti la balcic!
Din Timisoara am luat-o Craiova si apoi Ruse, Varna si in final Balcic, drumul fff bun la ei, indiferent ce drum este!!
Balcicul e o statiune mica si cocheta, si mare si munte, plaje mici cu nisip si cateva pietre, cui nu ii plac plajele intinse e un loc super aici!!
Preturile sunt ok cam ca la noi, de la 35 40 ron pentru o pers cu ciorba felul 2 si bere la vreo 60-70 lei in locurile foarte bune gen restaurant Ariciu, Korona!! In rest e mai ieftin dar nu e asa buna mancare! Sepoate platii peste tot in leve, lei euro, numai bani sa fie:-))) si aproape toata lumea vb romana!!
Am vizitat castelul Regina Maria unde gradina este ca in povesti si se merita pretul pe intrare aprox 7 e!
Am vizitat si ferma de midi unde preturile sunt foarte bune dar pentru cine se omoara cu fructele de mare:-)) in rest multa lume si peisaj frumos, ca na se mananca pe terase fix in buza marii!!
Si cap kaliakra am vizitat, intrare 1,5 e si peisajul pe stanca cu cetatea si marea iti taie respiratia:-))
Pentru cateva ore am fost si la nisipurile de aur, unde arata mult mai bine ca la mamaia noastra si aveti grija unde parcati, mai bine parcati la parcare privata decat ca noi ca ne-a ridicat masina si am platit aprox 80 e!!
Voi revenii cu cel mai mare drag la Balcic, un loc minunat ca dincolo in croatia sau muntenegru!!!
Trimis de gcristian in 10.06.17 15:59:10
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gcristian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 Plimbare pe faleză și prin Balcic — scris în 03.09.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Nu dați banii pe prostii, luați dulciuri la copii! ????– Sweet Plus+ Factory Outlet — scris în 07.08.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 2023- Paşte la Balcic — scris în 22.04.23 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 La pomul laudat... — scris în 08.08.19 de lucian1978 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2019 Faleza și plajele din Balcic — scris în 29.07.19 de malganis din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Sfârșit de vară la Balcik și Albena — scris în 13.09.18 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Balcic – restaurante si plaja in septembrie — scris în 14.09.17 de relu mihai din BUCUREşTI - RECOMANDĂ