Este un orasel situat la 26 km de Viena si folosit ca principala statiune de vara pt locuitorii din capitala Austriei. Sant bazine cu apa termala care contin sulfat de calciu, in care te poti balacii in voie pt doar cativa euro. In Baden se mai afla si un renumit casino care din ce am inteles este foarte cautat de impatimiti jocurilor de noroc.
Dupa vizitarea parcului din centrul orasului care este destul de frumos si unde poti urca pana la un monument inchinat (nu mai stiu cui) de unde se vede tot oraselul, te poti aseza la o carciumioara fiind foarte multe, pt ati potoli foamea la 10-15 euro de persoana meniu normal fara cine stie ce pretentii. Noi am ales unul Italian unde am mancat 2 pizza si o portie de carbonara, 2 beri, un suc pret 32 de euro.
In concluzie, merita o zi la Baden pt baie si plimbare.
Trimis de bogdan 75 in 07.02.10 13:05:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogdan 75); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
salut!...poti sa-mi spui ceva legat de cazare?...eu vreau sa merg anul asta si poate ai vizitat o pensiune draguta....mercic
- Aug.2013 Un orasel mic — scris în 06.08.14 de anichitean din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O statiune eleganta — scris în 09.08.13 de valentyna din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Baden - una din perlele Austriei — scris în 15.03.11 de sportiv din BRAILA - RECOMANDĂ
- Jul.2007 Baden bei Wien un orasel minunat — scris în 23.08.10 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2005 Superb — scris în 07.04.10 de irma_ro* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ