Impresii frumoase pe insula
Buna... vreau sa ma impart cu impresiile de pe insula Aegina...
mai precis am fost la Ag. Marina... este o insula superba, o liniste totala... pentru acei care sint obositi de aglomeratia orasului. Am avut o vacanta de 8 zile...
De la Atena am luat vaporul la Aegina, dar este direct si la Ag. Marina. Ne-a costat vaporul pentru 2persoane 16€, intr-o ora si 15min am ajuns...
Ne-am dus mai mult cu scopul sa vizitam manastirea Sf. Nectarie.
Am vizitat manastirea Sf. Nectarie si alte manastiri... pina la manastire am ajuns cu autobusul... statia se afla mai jos de hotel la un restaurant Kiriakakis... biletul la autobus pentru 2 persoane pina la manastirea Sf. Nectarie ne-a costat 3,60€...
grecii sint foarte amabili si cinstiti dupa parerea mea...
unicul lucru care nu prea mia placut -- plajele... nisipul era foarte murdar si puteai sa calci sa te ranesti de ceva... deaceea am ales plaja la pietre, acolo apa este foarte limpede doar ca trebuie sa fii atent la arici de mare.
Noi nu am stiut ca aricii sint periculosi cu venin pina ce sotul nu a calcat pe un arici, dar am scapat prin minune.
Am ramas foarte multumita si cu impresii bune despre aceasta insula.
Trimis de Taniusha in 24.08.16 14:05:57
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Taniusha); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Taniusha: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Taniusha, pe viitor n-ar fi rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie".
S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).
În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).
”ne-am cazat la hotelul Katerina... 5min de la port. Este un hotel de 3stele cu un personal foarte amabil, bazin si doar micul dejun inclus... micul dejun destul de bun doar ca in fiecare dimineata se repeta (fulgi + lapte, cascaval, sunca, oua, sucuri, fructe, cafea, ceai, dulciuri, gemuri, miere...)
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite, ca si pentru pozele lamuritoare. Aceeasi surpriza dezamagitoare am avut/o si eu la prima vizita in Grecia, pe bratul Sithonia din Halkidiki. Ne/am cazat la o pensiune din Metamorfosi, azi statiune, atunci sat, si am dat de o plaja groaznica, ma intrebam ce caut eu acolo si pentru ce am facut 1000 de km. DAr a doua zi am profitat de masina cu care am facut drumul si am descoperit in jur niste plaje si locuri incantatoare. De atunci merg in Grecia cu masina mea, si umblu de/i sar capacele pe toate coclaurile, plajele si locurile accesibile. Alegeri inspirate si vacante frumoase in continuare!
- Aug.2019 Ag. Marina, Aegina — scris în 18.08.19 de scanner din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2019 O Insula de vis... Eghina — scris în 21.07.19 de blueedify din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Feb.2019 O zi petrecută într-o insulă mică (pe hartă!) precum un sâmbure de fistic: Aegina — scris în 08.04.19 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Călătorie in Rai — scris în 20.10.17 de Elena 2017 din GRAYS, UK - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Fața spirituală a Aeginei — scris în 05.11.16 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Plajele unei insule de jucărie — scris în 02.11.16 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Aegina Town, cea mai bună bază pentru explorarea insulei — scris în 23.10.16 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ