Am fost la acest hotel. M-am intors chiar ieri (11.08.2018). Am avut o experiență neplăcută cu angajații acestei locații.
Receptionistele nu sunt foarte prietenoase. Cand lasam cartela de la camera la ele (sa nu o pierdem cumva) se uitau super urat la noi. Contabila s-a luat de noi ca avea impresia ca noi nu suntem cazați acolo si a inceput sa faca mare scandal.
La plecare, sorei mele (ca a fost si ea cazata acolo in aceeasi perioada cu noi) I-a cerut bani pe o masă pe care cică ar fi spart-o. Sormea nici nu se atinsese de masa aceea si nu a vrut să le plătească si au cedat si nu au mai cerut. Probabil ca voiau si ei sa mai faca rost de niste bani.
Baia este extrem de mica. La televizor poti sa vezi un maxim 5 programe deoarece nu are semnal.
Saltelele /frigiderul /apa calda /aerul conditionat - au fost ok.
Femeile de serviciu veneau in fiecare dimineata si făceau curat, nu puneau hârtie igienica /săpun /șampon (lucruri pe care le-am gasit cand ne-am cazat).
Eu nu recomand aceasta unitate de cazare.
Trimis de AnaZmf in 12.08.18 10:14:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Eforie Nord, Eforie Sud, Mangalia, Costinești.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AnaZmf); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.22489200 N, 28.62918700 E - neconfirmate încă
@AnaZmf: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 64&ridAnt=88423
- Jul.2021 Mai bine mai cautati... — scris în 18.07.21 de emy_sinaia din SINAIA - nu recomandă
- Jun.2019 Hotel Delta Mamaia - Apartament — scris în 25.06.19 de dan_is din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Raport calitate pret ok! — scris în 02.09.18 de HAGI din PETROSANI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Locatie decenta — scris în 23.08.18 de Costel D. din BLăJENI-VULCAN [HD] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Pareri / recomandari — scris în 24.07.18 de Elat din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Foarte mulțumit! — scris în 17.02.18 de heppea din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Mizerie si nesimtire — scris în 07.09.17 de allin din CRAIOVA - nu recomandă