Am fost in concediu anul trecut la delphin de luxe 7 zile iar anul acesta pt. ca ne-am simtit foarte bine am fost 12 nopti 13 zile.
La inceput ne-au dat o camera cu baie pt. pers. cu dizabilitati dar am fost la receptie si ne-au schimbat camera fara nici o spaga. Nu am dat spaga la receptie, dar am fost tratati f. bine poate si faptul ca am venit a doua oara, nu stiu ce sa zic.
La relatii cu clientii este o doamna din Rep. Moldova care stie romaneste, daca nu stii engleza te duci si o cauti si este f. amabila si te ajuta in absolut orice problema ai. Sserviciile sunt f. bune, pacat de trupa de animatori care s-a schimbat, Michael cel de anul trecut a plecat la Granada, a venit altul dar parca nu se compara cu Michael, vorbeste numai ruseste si germana. Au pierdut la capitolul asta.
Ce nu mi-a placut numarul mare de copii, daca ar fi de la 3-4 anisori dar vin cu copii de la 3-4 luni, mie personal nu m-i se pare normal. Pesonal amabil, zambitor, cu toate ca muncesc saracii de dimineata pana seara.
Per total o vacanta buna, deja ma gandesc la vacanta urmatoare.
Trimis de pcarmen in 18.06.12 13:38:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: antalya, rixos lares, kusadasi, batihan, sea life resort, side, sueno beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pcarmen); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@pcarmen, te rog acorda o nota si pentru cazare si plaja&marea.
@pcarmen spunemi te rog frumos ce fel de bauturi erau servite la baruri si daca se organizau ceva sporturi pe parcursul zile de echipa de animatie?
- Aug.2024 Vacanta minunata! — scris în 06.08.24 de ux135216 din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Acceptabil dar n-as mai reveni NICIODATA! — scris în 10.09.23 de jimmy71 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2023 Vacanță de 1 Mai la Delphin de Luxe Okurkalar — scris în 09.05.23 de sebigeanina din PăTâRLAGELE [BZ] - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Exceptional — scris în 07.08.22 de ux126515 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Vacanță superbă — scris în 06.07.22 de ux125777 din PLOIEșTI [PH] - RECOMANDĂ
- May.2022 Relaxare totala, un pic mai mult decat ma asteptam — scris în 26.06.22 de gianimary din BULZ [BH] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 O experiență nefericită — scris în 27.08.21 de Ierza din BUCURESTI - nu recomandă