Holtel Vulturul, nu ma voi reintoarce
Abia ce am sosit din mini-vacanta de la mare unde am fost cazati la Hotel Vulturul din Venus, si voi incepe cu argumentele pozitive ca sa nu cumva sa le uit:
- Receptia destul de ingrijita
- distanta de mare destul de mica, asta fiind cel mai mare plus
- liftul este ok cand merge
- in apropiere este o cherhana foarte buna,
- au aer conditionat.
Acum sa trec la aspectele negative, cele care ma fac sa nu revin la aceasta locatie.
- in primul rand personalul de la receptie se considera un fel de Dumnezei, in timp ce vorbesc cu tine raspund si la telefoane, te expediaza fara nici un motiv, au atitudine superioara desi sunt niste angajate [...], la intrare in partea laterala receptiei este o camaruta in care era legat un catel, probabil al cuiva din personal, parea ca e de acolo, iar copilul meu de 1 an si 3 luni vroia sa se duca la catel iar catelul poate de incantare sau nu a latrat, ei bine dupa fix 5 secunde doamna de la receptie cu parul blond cu un caracter ce lasa de dorit a exclamat sa iau copilul de acolo sa nu latre catelul, ca deranjeaza lumea, cu greu m-am abtinut sa nu fac o reprezentatie negativa.
- mancare in afara ca este extraordinar de scumpa este si veche si "lesinata"
- in baie miroase de la canalizare,
- apa nu are unde sa se scurga si nici prosop sau ceva pe jos nu este asa ca intrii cu apa in casa
- concertele live sunt genial de zgomotoase, exclus sa pleci cu un copil la mare ca il intoxici cu Traistariu dar la maxim
- poate nu este un mare minus dar camere sunt chiar mici.
in mod sigur nu voi mai reveni la acest hotel, a fost suficienta experienta asta.
Trimis de mariusionut in 04.07.19 14:00:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariusionut); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.84452000 N, 28.59350000 E - CONFIRMATE
@mariusionut: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 48&ridAnt=94444
- Aug.2024 Poveste fara titlu — scris în 08.08.24 de lulu 90 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2023 Un hotel model — scris în 23.01.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta de tot circul [...] — scris în 14.08.22 de Gabriel67 din PLOIEşTI
- Sep.2021 Hotel foarte bun, pacat de statiune — scris în 09.09.21 de vbuti din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanță plăcută — scris în 25.08.21 de Alinahiciu din FăGăRAş [BV] - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanta calduroasa placuta cu cei mici — scris în 29.07.21 de mihaibmw din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Dezamagit de hotel — scris în 23.08.20 de liviu_i din PLOIESTI - nu recomandă