Am fost cazati la Vulturul in perioada 8-15.07.2018,2 adulti si un copil de 3 ani. Pentru baietel am luat si pat suplimentar. Varianta de cazare a inclus mic dejun si pranz/cina.
Cazarea s-a facut destul de repede, in jur de ora 10:30. Am primit camera la etajul 3, vedere spre mare.
Camerele sunt mici, iar daca pui si patul suplimentar spatial se restrange drastic. Vreau sa specific ca patul suplimentar este destul de nasol, adica salteaua este cu arcuri si se simt foarte tare.
Baia este foarte mica, trebuie sa inchizi usa ca sa poti intra in dus. A fost o adevarata provocare sa-l spalam pe baietel. De asemenea, din cabina de dus curgea apa pe jos, si trebuia sa ai grija sa nu aluneci.
In camera s-a facut in fiecare zi curatenie, prosoapele s-au schimbat de 2 sau trei ori, lenjeria a fost schimbata o data.
Seara muzica se auzea foarte tare de la o terasa de vizavi pana pe la ora 1, chiar si cu usile inchise.
Partea de cazare este cat de cat acceptabila, dar serviciile de masa sunt sub orice critica. Dimineata aveai de ales intre oua, crenvusti/carnat si iaurt. Partea simpatica era ca intr-o dimineata portia de crenvusti era de 3 crenvusti – 7 lei, iar in alta dimineata era 2 crenvusti – 7 lei.
La amiaza era groaznic. La ora 12:30 cand se deschidea linia de autoservire, trebuia sa stai la coada cam o jumatate de ora, inidferent ce vroiai de mancare. Poza pusa de un utilizator anterior este foarte sugestiva. In general erau 4 tipuri de ciorba, preparate din peste, pui sau porc. Ciorbele erau relative ok, dar celelalte mancaruri nu erau deloc condimentate, cred ca bucatarul era certat cu sarea.
In cazul in care vroiai sa mergi la restaurant, oricum trebuia sa astepti minim o jumatate de ora pana venea sa-ti ia comanda, dupa care mai dura inca o jumatate de ora pana te servea. Intr-o seara am comandat paste la restaurant, pe care nu vi le recomand deloc, nu aveau nici un fel de gust. Am comandat si papanasi care erau cruzi pe interior.
In ultima seara am asteptat aproape 50 de minute pana a venit un chelner sa ne ia comanda, dupa ce am facut scandal ca nu ne serveste nimeni. Primul chelner a venit nervos la noi si a zis ca daca nu ne convine nici nu ne mai serveste, dupa care a venit seful de sala sa-si ceara scuze ca sunt putini chelneri pe sala.
Singurul motiv pentru care am ramas a fost ca mai aveam destul de multe bonuri pe care trebuia se le cheltuim.
Singurul avantaj al hotelului este situarea foarte aproape de plaja. Nu se asigura sezlonguri pe plaja pentru hotel.
Plaja a fost mai curata fata de anii trecuti, s-au pus la fiecare umbreluta mici cosuri pentru gunoi.
Trimis de nicoleta_b in 17.07.18 09:46:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicoleta_b); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.84452000 N, 28.59350000 E - CONFIRMATE
@nicoleta_b: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2024 Poveste fara titlu — scris în 08.08.24 de lulu 90 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2023 Un hotel model — scris în 23.01.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta de tot circul [...] — scris în 14.08.22 de Gabriel67 din PLOIEşTI
- Sep.2021 Hotel foarte bun, pacat de statiune — scris în 09.09.21 de vbuti din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanță plăcută — scris în 25.08.21 de Alinahiciu din FăGăRAş [BV] - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanta calduroasa placuta cu cei mici — scris în 29.07.21 de mihaibmw din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Dezamagit de hotel — scris în 23.08.20 de liviu_i din PLOIESTI - nu recomandă