Sejur de 3 stele la pret de 4 stele
Buna ziua. Vreau sa impartasesc si eu impresiile legate de Hotelul Vulturul. Hotelul se afla situat intr-o zona buna, la 50 de metri de mare.
Camerele erau mici, cu aer conditionat. Curatenia in camere se facea in fiecare zi. Baia era mica, wc-ul era pus intr-o pozitie in care de abia puteai sa stai pe el. O persoana mai voluminoasa nu stiu cum se descurca. Cabina de dus era si ea mica. Dupa ce faceai dus apa baltea pe podeaua din baie, nu se scurgea.
Restaurantul era fff scump... Era curat. Era la pret de 4 stele, nu de 3 stele. Masa era pe baza de bonuri valorice, ceea ce mi se pare o porcarie, ptr ca te obliga sa mananci de la ei la preturi fff mari.
La micul dejun erau putine feluri de mancare, dupa parere mea slab calitative. (cabanos (8 lei), omleta (12 lei), cremwursti, ochiuri, cascaval pane si farfurii cu cate 3 felii de salam, 2 felii de sunca care erau 14 lei, apa la 1 litru 8 lei)
La amiaza era sa zicem ok. Seara era program artistic.
Chelnerii erau plictisiti, nu schitau nici un zambet. Nici nu simteai ca esti la restaurant. Parca erau teleghidati. Am observat ca pentru unii numai banul conteaza, nu conteaza clientul, turistul.
Plaja era ok. Recomand plaja Perla venusului care era curata, cu sezlonguri contra cost. Mai era si o scena cu un animator ff simpatic.
Imi pare rau, nu o sa mai vin la acest hotel, numai in situatii exceptionale, daca nu gasesc in alta parte. Am fost entuziasmat referitor la impresiile scrise pe acest site, despre acest hotel, dar m-au dezamagit.
Trimis de Unchiul Sam in 11.08.16 09:16:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Unchiul Sam); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.84452000 N, 28.59350000 E - CONFIRMATE
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 48&ridAnt=71851
De nota 10, am fost acum 2 zile la acest hotel! totul la superlativ, cazarea, serviciile, personalul, mancarea! preturi decente!
===
Notă (by webm): textul de mai sus a fost trimis spre publicare ca articol; având în vedere prevederile punctului 9b, secţ. B, Capitolul 1 ("impresii neacceptate ca review") — text fără poze, încărcat de un utilizator nou-înscris, care nu a dat niciun răspuns solicitărilor — a fost publicat aici, ca ecou.
- Aug.2024 Poveste fara titlu — scris în 08.08.24 de lulu 90 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2023 Un hotel model — scris în 23.01.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta de tot circul [...] — scris în 14.08.22 de Gabriel67 din PLOIEşTI
- Sep.2021 Hotel foarte bun, pacat de statiune — scris în 09.09.21 de vbuti din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanță plăcută — scris în 25.08.21 de Alinahiciu din FăGăRAş [BV] - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanta calduroasa placuta cu cei mici — scris în 29.07.21 de mihaibmw din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Dezamagit de hotel — scris în 23.08.20 de liviu_i din PLOIESTI - nu recomandă