am ajuns la hotel in jur de ora 9 dimineata, pe 1 iulie, am primit camera tot atunci, camera dubla, cu pat matrimonial, la etajul 4 (recunosc, mi-as fi dorit mai sus, ni s-a spus ca fiind cu grad de ocupare mic, sa nu avem probleme cu presiunea la apa),
hotelul arata superb, totul este nou renovat, lifturi noi, inchidere cu cartela, camerele sunt foarte frumoase, din pat poti vedea marea, aer conditionat, totul este foarte curat, se face curatenie zilnic, se schimba prosoapele, ni s-a schimbat si lenjeria o data, tot personalul este foarte amabil,
restaurantul are linie de autoservire, mancarea este gustoasa, au o terasa superba pe malul lacului, au avut si putina muzica, de atmosfera, totul este aranjat cu bun gust, ...
cine doreste imagini poate vizita site-ul hotelului hotelvulturul.ro, unde au o galerie care corespunde in totalitate realitatii, ca si informatiile de acolo, ...
in concluzie noi am fost foarte multumiti de serviciile oferite, de modul cum am fost tratati, sincer, sunt de parere ca romanii nostril ar trebui sa incerce sa beneficieze de aceste servicii si nu sa dea fuga la bulgari... oamenii acestia care au investit la vulturul merita sa isi amortizeze investitia...
eu si famila mea recomandam cu caldura acest hotel
Trimis de alina buzatu in 11.07.14 13:24:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: olimp, Saturn, Jupiter, sovata, brasov
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alina buzatu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.84452000 N, 28.59350000 E - CONFIRMATE
@webmasterX: nu cunosc strazile, dar privind pozitia celorlalte hoteluri, e ok, daca aveti GPS, nu e nici o problema, de altfel hotelul se afla imediat la intrarea in statiune, vizavi de palace, dinspre Saturn, pe stanga, au parcare gratuita, e f. aproape de plaja...
@alina buzatu: Buna ziua! Am si eu o intrebare: au plasa de tantari? Ma intereseaza pentru a putea lua cu mine ce trebuie, daca raspunsul este negativ. Ma bucur ca te-ai simtit bine. Multumesc!
webmasterX ai spus ca serverul este ardelenesc, adica functioneaza 'incet' si BINE?
@lecseu: e CEL MAI ardelenesc, din câte ştiu io.
Şi mi-s realist, chiar dacă modest poate n-oi fi - mai sus.
@lecseu: nu au plasa de tantari, dar au ac care intra in pretul biletului, pe noi nu ne-au deranjat tantarii
- Aug.2024 Poveste fara titlu — scris în 08.08.24 de lulu 90 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2023 Un hotel model — scris în 23.01.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta de tot circul [...] — scris în 14.08.22 de Gabriel67 din PLOIEşTI
- Sep.2021 Hotel foarte bun, pacat de statiune — scris în 09.09.21 de vbuti din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanță plăcută — scris în 25.08.21 de Alinahiciu din FăGăRAş [BV] - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanta calduroasa placuta cu cei mici — scris în 29.07.21 de mihaibmw din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Dezamagit de hotel — scris în 23.08.20 de liviu_i din PLOIESTI - nu recomandă