Ca si anul trecut pentru concediul de vara am ales statiunea Neptun. Dupa multe cautari ne-am decis sa incercam hotelul Decebal doar dupa informatiile gasite pe internet. Vreau sa precizez ca rezervarea facuta la hotel a fost una timpurie la inceputul lunii martie, sejurul urmand sa fie la inceputul lunii august dar suntem bucurosi sa spunem ca nu am fost priviti cu alti ochii pentru ca am platit mai putin pentru serviciile lor.
Dupa 11 ore de drum am ajuns la hotel in jurul orei 10:00 dimineata, stiind ca check-in-ul este de la ora 16:00, dar am primit camera in jurul orei 14:00.
Cand am intrat in camera am fost placut surprinsi de curatenia si conditiile gasite, totul arata exact ca in pozele gasite pe internet, baia complect renovate, iar intreg mobilierul din camera nou.
Curatenia se facea zilnic de asemenea si prosoapele se schimbau zilnic daca erau lasate pe jos.
Referitor la personalul hotelului nu am nimic de obiectat, doamnele de la receptie mereu zambitoare si saritoare in caz de probleme.
Piscina mica la prima vedere s-a dovedit a fi suficient de incapatoare pe parcursul sezonului, apa curata, filtrata si curatata de frunze si mizerie zilnic.
Un minus pentru hotel din punctul meu de vedere ar fi parcarea cu plata si lipsa unei plaje private.
In concluzie ne-am simtit foarte bine la acest hotel, investiile se vad, il recomandam celor care vor conditii bune, liniste si cu siguranta vom reveni si la anul...
Trimis de raul_87 in 26.09.14 21:07:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP. A mai fost în/la: Eforie sud, Sulina, Predeal, Busteni, Baile Herculane, Baile Felix, Moneasa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (raul_87); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@raul_87: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Sep.2024 Hotel mic cu conditii de calitate la Decebal — scris în 07.11.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Hotel Decebal Neptun — scris în 31.08.23 de ux130612 din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2022 Hotel Decebal o mare teapa — scris în 27.08.22 de Corina1966 din BUCURESTI
- May.2019 Superb! — scris în 06.05.19 de docorina din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Hotel Decebal Neptun ~ Best choice — scris în 12.09.18 de Marius Sv din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Dezamagire totala — scris în 10.09.18 de Balaceanu D din CHIAJNA [IF] - nu recomandă
- Sep.2018 De necrezut!!! — scris în 07.09.18 de Andreea 28 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ