Am fost cazati la hotelul Decebal din Neptun anul acesta in iulie. Venisem la mare pentru un week-end, nu aveam nimic rezervat pentru cazare si voiam sa ne cazam undeva in centrul statiunii sa nu fie nevoie sa iesim seara cu masina asa ca ne-am incercat norocul la hotelul Decebal.
Pret decent, dar era in extrasezon (14 iulie), camera micuta, dar foarte curata, in spacial baia, aer conditionat in camera, TV LCD care functiona foarte bine. Mobilierul este relativ nou, bine intretinut si cel mai mult mi-a placut ca avea masuta de toaleta: D
Am fost cazati la etajul 1, toate camerele au balcon pe partea cu marea, scaune si masuta pe balcon.
Au un bar in cadrul hotelului si masute afara unde poti sa bei dimineata o cafea.
Cum am stat doar o noapte nu as putea zice nimic despre cat de des se schimba prosoapele sau se face curatenie in camere, singurul personal cu care am interactionat au fost receptionerele care erau foarte amabile.
Minusuri:
- parcarea se plateste separat. Nu costa mult, 10 lei/zi, dar ar da mai bine daca ar fi includa in pret.
- yala de la usa ne dadea batai de cap de fiecare data... pierdeam cateva minute si ne faceam cativa nervi pana reuseam sa inchidem sau sa deschidem cu cheia
Ca si concluzie, este un hotel la care m-as mai intoarce, dar nu pentru mai multe de 2-3 nopti pentru ca spatiul din camera este destul de mic.
Trimis de frog in 21.08.13 12:50:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (frog); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2024 Hotel mic cu conditii de calitate la Decebal — scris în 07.11.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Hotel Decebal Neptun — scris în 31.08.23 de ux130612 din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2022 Hotel Decebal o mare teapa — scris în 27.08.22 de Corina1966 din BUCURESTI
- May.2019 Superb! — scris în 06.05.19 de docorina din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Hotel Decebal Neptun ~ Best choice — scris în 12.09.18 de Marius Sv din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Dezamagire totala — scris în 10.09.18 de Balaceanu D din CHIAJNA [IF] - nu recomandă
- Sep.2018 De necrezut!!! — scris în 07.09.18 de Andreea 28 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ