Am fost anul acesta in luna iulie la acest hotel. Am fost cazati imediat la etajul 2 intr-o camera cu pat matrimonial.
Camera arata foarte bine, e spatioasa (exact cat iti trebuie), are televizor, minibar, aer conditionat, uscator par, noptiera, dulap etc., plus balcon. Usa de la balcon are plasa asa ca au fost nopti cand nici nu am pornit aerul conditionat.
Hotelul are room service insa nu au multe in meniu-recomand frappe-ul (este cate un meniu pe minibar- din cate stiu room service-ul nu-i obligatoriu la 3 stele.).
Se face curat zilnic iar prosoapele cand doriti sa vi le schimbe le lasati pe jos-este o eticheta in baie cu indicatiile.
Jos la receptie este cutie de valori unde se pot lasa telefoane, bani etc iar cheia ti-o poti pastra la tine tot sejurul.
Personalul este foarte amabil, nu am decat cuvinte de lauda.
Stiu ca aveau si parcare pentru cei cu masini personale.
La piscina nu am stat decat o data insa apa era curata, mai calda decat marea (in perioada respectiva), si cred ca se schimba destul de des daca nu zilnic.
Recomand cu incredere acest hotel.
Trimis de oltis in 02.08.13 17:26:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oltis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2024 Hotel mic cu conditii de calitate la Decebal — scris în 07.11.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Hotel Decebal Neptun — scris în 31.08.23 de ux130612 din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2022 Hotel Decebal o mare teapa — scris în 27.08.22 de Corina1966 din BUCURESTI
- May.2019 Superb! — scris în 06.05.19 de docorina din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Hotel Decebal Neptun ~ Best choice — scris în 12.09.18 de Marius Sv din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Dezamagire totala — scris în 10.09.18 de Balaceanu D din CHIAJNA [IF] - nu recomandă
- Sep.2018 De necrezut!!! — scris în 07.09.18 de Andreea 28 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ