Am ajuns împreună cu familia la hotelul Decebal din Neptun în jurul orelor 13,20 am parcat masina şi ne-am prezentat la recepţie. (fac o mică paranteză să vă spun că am făcut rezervarea la hotel printr-o agenţie de turism din Cluj Napoca încă din luna februarie a anului 2012 şi cazarea m-a costat 100 lei/ noapte într-o cameră la etaj, cu pat suplimentar)
La recepţie am fost cazaţi imediat, iar personalul a fost foarte amabil. Parcarea din faţa hotelului a costat 15 lei pe zi şi faţă de acum doi ani accesul la piscina hotelului era gratuită pentru cei cazaţi la hotel. Curăţenia din hotel a fost impecabilă, băia a fost foarte frumoasă (am aflat mai târziu ca toate băile au fost renovate), lenjeria de pat se schimba la 3 zile iar prosoapele care doreai să le schimbi dacă le lăseai pe pardoseală erau scimbate zilnic. Eu am optat doar pentru cazare mâncarea fiind foarte bună şi ieftină la autoservirea de lîngă parcul de distracţii (gen Mc Donald's) de ex o portie de cartofi piure cu snitel, salată, cioba de perisoare costand 10,5 lei sau o pizza mare cu o bere la halbă sau un suc 12.9 lei. Totodată se poate mânca foarte bine la terasele de mai sus de zona steagurilor unde sunt guvizi la 4 lei suta de grame sau 8 lei o ciorbă. Sucurile sunt mai scumpe aproximativ 8 lei o sticla de 2 litri, 4 lei un pahar de 400 ml de bere şi 4 lei un porumb fiert.
Piscina de la hotel se curăţă zilnic apă este perfectă, totul e superb dacă şi timpul este favorabil. După cele 6 nopţi am hotărât să mai stăm două zile la casuţele de lângă parcul de distracţii care au fost renovate si care au costat 65 lei pe căsuţă. Dusul si toaleta era la comun dar erau foarte frumoase şi curate totul fiind renovat recent. Parcul de lângă căsute era superb pt copii mici iar locul era plin de verdeaţă. Pentru cei care vor să meargă la mare şi nu prea au fonduri este o alternativă foarte bună după părerea mea. Plaja este frumoasă, intrarea în apă foarte lină, alge nu au fost deci au foat îndeplinite toate condiţiile pt un sejur frumos alături de familie cu costuri rezonabile.
Trimis de sorindezmi in 11.07.12 13:56:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sorindezmi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Djbobo: aproximativ 1km se face cam 10-15 min pe jos, lejer
- Sep.2024 Hotel mic cu conditii de calitate la Decebal — scris în 07.11.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Hotel Decebal Neptun — scris în 31.08.23 de ux130612 din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2022 Hotel Decebal o mare teapa — scris în 27.08.22 de Corina1966 din BUCURESTI
- May.2019 Superb! — scris în 06.05.19 de docorina din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Hotel Decebal Neptun ~ Best choice — scris în 12.09.18 de Marius Sv din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Dezamagire totala — scris în 10.09.18 de Balaceanu D din CHIAJNA [IF] - nu recomandă
- Sep.2018 De necrezut!!! — scris în 07.09.18 de Andreea 28 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ