![](/images/printer_off_32.png)
Buna, tuturor!
Abia asteptam sa ajung acasa pentru a scrie o recenzie pozitiva despre Hotel Decebal din Brasov. Pozele de pe site-ul hotelului, sau de pe booking, sunt cat se poate de reale. Camerele mari, curate, mobilier nou, o saltea mai confortabila decat cea de acasa, baie curata si potrivita ca marime. Sincer, am stat in hoteluri de 4 stele (in Romania sau in alte tari) si nu aratau la fel de bine ca acest hotel care are doar 2 stele!
Am stat 2 nopti la Hotel Decebal, in weekendul trecut, pentru a participa la o competitie sportiva. Prin urmare, nu ma interesau conditii extraordinare, ci doar un loc unde sa pot dormi. Parcarea este mare, pe 2 randuri, cu o mica alee de acces care nu ar trebui blocata.
Cu toate acestea, sambata dimineata grabindu-ma la concurs nu puteam iesi din parcare din cauza unui sofer care blocase aleea. Nu i-am reprosat nimic receptionerului, chiar nu cred ca poate sta permanent cu ochii pe geam pentru a pazi parcarea. Am avut noroc cu un sofer care a eliberat un loc de parcare din randul 1 si am putut iesi.
Ulterior, patronul hotelului (cred) a instalat un fel de trepied pentru a proteja aleea, trepied pe care il coborau la solicitarea oricarui sofer care dorea sa iasa sau sa intre. Oricum, foarte amabil acest domn, era tot timpul cu zambetul pe buze!
Micul dejun a costat 15 lei de persoana si a fost suficient: mezeluri, gem, unt, paine prajita, iaurt si cafea. Meniu fix, nu "continental", dar pentru a mine a fost suficient.
Chiar cred ca cineva a facut o mare nedreptate acestui hotel, atribuindu-i o categorie atat de mica.
De la Hotel Decebal se ajunge in 8 minute in centru cu masina, iar taxiul costa 6-7 lei pana in centru daca nu vrei sa mai scoti masina, sau daca e blocata in parcare: -)
Trimis de stroecristian83 in 23.09.13 10:37:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stroecristian83); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Daca nu sant prea indiscreta sa intreb, este vorba de concursul de karate?
Nu sunteti indiscreta, a fost un concurs de squash. Nu spun numele clubului organizator pentru a nu-i face reclama.
@stroecristian83: multumesc pt raspuns, fiul meu a avut concurs la karate in Sala Sporturilor dinBrasov cam in aceeasi perioada.
- Aug.2017 Multumit de cazare — scris în 29.08.17 de comion din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un hotel curat si frumos — scris în 11.08.16 de noi doi din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Apr.2016 Fara prea multe pretentii! — scris în 29.04.16 de gabim2002 din ARAD - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Aproape multumitor — scris în 20.12.15 de denismatei din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Mulţumitor — scris în 19.10.15 de alle4295 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 O experienta foarte placuta — scris în 03.09.15 de pyp392001 din IAşI - RECOMANDĂ
- Oct.2014 Situat central, foarte curat, multa amabilitate, raportat la pret... excelent — scris în 08.11.14 de vtphoto din SUCEAVA - RECOMANDĂ