Angajatii sunt depasiti de situatie
Cazare 1 noapte, o camera in regula, cald, apa calda, curatenie suportabil, pat confortabil, relativ liniste; camera 13 de evitat: bateria de la dus defecta, caloriferul functioneaza doar partial, pe jos resturi de pufarine... nu mai aveau o alta camera disponibila;
Achit micul dejun in pretul camerei, primesc bon de valoare ca sa aleg din meniu standard, diferenta se achita (sa se asigure ca platesti practic un avans pt micul dejul);
Dimineata pregatesc sala de mese pt un eveniment, ne inghesuie la cele 4 mese cu frimituri ramase intr-un colt;
Angajatii nu fac fata solicitarilor, fetele de la receptie sunt incapabile sa te informeze.
Ce e bine: parcare suficienta, mancarea si preturile (meniul cuprinzator dar nu au tot ceea ce precizeaza in meniu);
Trimis de Romanas in 29.03.15 10:04:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGHENI [MS]. A mai fost în/la: Timisoara, Cluj, Arad, Targu Mures, Brasov, Predeal, Paraul Rece, Constanta etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Romanas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.47527800 N, 24.44861100 E - neconfirmate încă
@Romanas - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- May.2013 Hotel Laguna - oaza de liniste — scris în 10.09.13 de mibora77 din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Loc de popas, si nu numai — scris în 22.08.10 de titzian din TG MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Servicii de calitate — scris în 22.07.11 de luciaoradea din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Servicii excelente — scris în 20.12.09 de danoradea din ORADEA - RECOMANDĂ