EXCELENT
Danube Village Resort [Gornea](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Superba vacanta in Clisura Dunarii cu piscina si tot confortul dorit
Am ales aceasta cazare direct de pe siteul complexului,
drumul a fost ok, ne am oprit la statuia lui Decebal
despre SERVICII
Gazdele au fost foarte prietenoase, mancarea excelenta, pozitia casutelor ceva inedit, ai terasa ta cu vedere la dunare intr o oaza de verdeata, iarba, flori, piscina, jacuzzi, un peisaj de vis.
Cazarea e chiar pe malul dunarii cred ca sunt 12 casute intinse pe malul dunarii pe un hectar! Foarte mare complexul, esti in natura si natura te inconjoara
despre CAMERE & COND. CAZARE
Casutele au toate dotarile necesare, tv, aer conditionat, apa calda, dus, paturi 2 m/2m cred... foarte mari, dormi bustean iar dimineata te trezesti si poti sa ti bei cafeaua pe terasa ta cu vedere la piscina si dunare
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancarea a fost foarte buna, portiile exagerat de mari iar preturile mai mult decat decente. Recomand specialitatea casei friptura de porc mangalita
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Poti vizita Manastirea Gornea, morile de apa de la Sicevita, Ostrovul, Moldova Noua
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Atvuri, barca plimbare pe apa, loc de joaca copii mici, piscina incalzita, jacuzzi, ponton, pescuit, chiar nu stiu ce ar mai putea adauga ca si activitati in complex
Trimis de VladUngurean in 14.01.23 21:26:36
- A fost prima sa vizită/vacanță în GORNEA-SICHEVIȚA [CS]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (VladUngurean); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.65869200 N, 21.86703000 E - neconfirmate încă
@VladUngurean: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
@VladUngurean: Bun venit! si succes in continuare, te mai asteptam cu impresii. In ceea ce priveste locatia aleasa, o foarte buna recomandare.
Felicitari, votat cu mare drag.
- Sep.2022 Experienta neplacuta — scris în 03.09.22 de Ione G. din DUMBRăVIţA [TM] - nu recomandă
- Aug.2022 Minunat — scris în 12.09.22 de AdinaOctavia din BRAD [HD] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Super vacanta! — scris în 06.06.22 de ux125204 din MORENI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 O locatie minunata! — scris în 01.07.19 de Corco_ din BUCURESTI - RECOMANDĂ