Fff frumos, personal ff amabil, mâncare foarte buna, excursii plăcute, locație extraordinare. recomand cu incredere!
Curățenia în camere, spațioase, cu tot ce este necesar. zilnic se face curat, pentru cine este amator, poate pescui in iazul din spate.
Piscina este încălzită, apa este super. există șezlonguri, prosop de piscina in camera.
referitor la mâncare, desi nu sunt mâncător de peste, am mâncat numai peste, delicios gătit.
nu am avut țânțari în camera sau afara, se stropește din ce am înțeles.
personal amabil si primitor, săritor, .
Mulțumim și cu siguranța vom reveni!
Fam. O.
Trimis de Oancea Petru in 20.09.16 19:17:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CRIȘAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Oancea Petru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Oancea Petru: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri textului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Pentru a adăuga poze: amfostacolo.ro/pic_addnew ... 52&ridAnt=73817
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
Autorul a editat textul şi a ami încărcat o poză, "pe tăcute"
Am observat deasemenea că a ajuns acasă, în Vişeu.
Impresiile vor fi publicate în scurt timp.
- Aug.2022 Doar ok... nimic mai mult — scris în 03.09.22 de raly din MEDIAS - nu recomandă
- Jul.2022 Danube Delta resort - jecmaneala la drumul mare — scris în 09.07.22 de ux125832 din VICOVU DE SUS [SV]
- Jul.2021 Mizera experiență la Danube Delta Resort Crișan — scris în 13.07.21 de ux120856 din BUCUREșTI
- Aug.2020 Marea dezamagire — scris în 29.08.20 de ux117275 din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Jul.2020 Cea mai mare dezamagire de cand venim in Delta! — scris în 11.08.20 de ux116788 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2020 Hotie pe față prin tarife ca la Saint Tropez — scris în 25.07.20 de ux116294 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2018 Cazare Danube Delta Resort — scris în 19.08.18 de alinaolteanu din CRAIOVA - nu recomandă