Ne-am cazat pe 04.09 in camera 104 si chiar in prima zi ni s-a spart camera si ne-au fost furate toate bunurile de valoare, inclusiv actele. In timp ce sunam la 112 au venit si d-na manager si patronul italian la fata locului si au sustinut din prima ca:
1. usa nu este sparta (desi era foarte evident), ci este zgaritata cu brelocul de la chei;
2. portofelele posibil sa le fi pierdut noi... ?!
3. trebuia sa bagam lucurile de valoare in seif (seiful s-a descoperit ulterior ca fiind de asemenea spart).
Deci pe scurt niciun suport din partea conducerii hotelului, ba mai mult, ne scoteau pe noi vinovati.
Politia ajunsa la hotel a constatat ca:
1. usa clar a fost fortata si sparta (facuta fiind din termopan si foarte usor de spart, dupa cum au sustinut politistii);
2. clar a fost furt (camera total ravasita, lipsa obiecte de valoare, seif spart);
3. lipsa camerelor de luat vederi pe holuri, desi era hotel de 4 stele;
4. lipsa agentului de paza.
Am ales acest hotel pentru sejur, fiind unul bine cotat si cu review-uri bune, insa este o discrepanta maxima intre imaginea acestui hotel si conditiile propriu-zise. Te astepti ca la un hotel de 4 stele sa te simti in primul rand in siguranta. Nu a fost deloc asa!!! Camere de luat vederi erau doar la intrarea in hotel si la receptie, era un singur agent de paza in tot hotelul, iar personalul, inclusiv patronul italian, nu ne-au oferit suportul absolut deloc.
Am stat ore intregi cu politia sa dam declaratii! Am avut cu noi fetita de 2.8 ani cu care am stat afara pana tarziu in jurul orei 21:00, deoarece nu aveam voie sa intram in camera, facandu-se cercetari la fata locului. I-am cerut d-nei manager o alta camera in care sa-mi culc copilul, care devenise deja nervos din cauza agitatiei si oboselii, evident ca nu aveau disponibila nicio camera noua... hotelul era "fully booked".
A 2 a zi dimineata devreme ne-am decazat si am plecat. Nu am mai vrut nicio clipa sa stam in acel hotel! Am fi plecat din acea noapte daca nu am fi avut fetita cu noi, oricum nu am dormit deloc.
Am discutat inainte de plecare cu personalul de la receptie, vroiam sa stim cum procedam cu noaptea de cazare, in conditiile in care nu mai aveam niciun ban, nici carduri, nimic. Au zis ca este ok sa nu platim, ca putem pleca fara sa achitam noaptea respectiva... si asa am si facut!
Acesta a fost sejurul nostru la hotel Dana din Venus, unul ingrozitor.
Hotel de 4 stele, piscina, loc de joaca, spatiu verde... atat de nesemnificative pe langa siguranta familiei!!
Avem sesizare la politie si vom face tot ce ne sta in putinta pentru ca toate cele relatate sa nu treaca neobservate!
Trimis de Mirela05 in 08.09.15 15:23:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mirela05); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Mirela05: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2023 Hotel in conditii bune, statiune neingrijita. — scris în 23.07.23 de bubi din TâRGOVIşTE [TM] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Vacanta relaxanta — scris în 22.06.23 de ux129415 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2022 O vacanța dezamagitoare — scris în 15.09.22 de ux127242 din BACăU - nu recomandă
- Jul.2022 Calvar la Dana Resort — scris în 27.08.22 de ux126983 din VASLUI
- Aug.2021 Impresii de vacanta Dana Resort **** 2021 — scris în 07.09.21 de tibicat111 din TITU [DB] - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Ne-am simtit minunat — scris în 03.08.21 de ux121538 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 O locatie frumoasa la 10 minute de plaja — scris în 27.07.21 de Daniel31 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ