Am mers cu inima îndoita la acest hotel după ce am citit mai toate review postate aici si ceea ce am găsit va descriu mai jos:
Ca si Hotel va pot spune ca nu merita 4 stele la nici o categorie. Camerele foarte mici, baia mica, televizor minuscul, prosoape vechi vasul wc stai suspendat la înălțime, mâncarea e ok însa foarte scumpa (o felie tort 18 lei)
Camera noastră a fost lângă locul de joaca si va pot spune ca a meritat deoarece era umbra si răcoare mereu. Copilul a dormit si 4 ore la amiaza. Aerul l-am pornit de doua ori in tot sejurul. Ca si camera e ok însa asa cum am precizat cam mica, cu gresie ceea ce e un chin cu copil mic.
Piscina este extraordinara dacă știi sa înoți altfel... începe de la 1.8-3.2 adâncime. La piscina, in jurul ei o gresie incredibil de alunecoasa un pericol pentru copii agitați care aleargă pe acolo. Am văzut de câteva ori copii aterizând pe jos.
Per total dacă ar fi mai ieftin si de trei stele ar fi ok.
Recomand ca si stațiune daca ai copil mic, apa si plaja foarte curate fără vânzători stresanți, loc pe plaja si șezlong găsești la orice ora.
Ca si hotel recomand pentru piscina, gradina hotelului, o oaza de liniște si răcoare, curățenie care era făcuta cum trebuie.
Nu as mai reveni, as incerca si alt loc.
Trimis de puiupiu in 07.08.13 09:39:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (puiupiu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@puiupiu: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
interesanta cazarea, adica si cu plusuri si cu minusuri... insa trebuie sa nu uitam ca este in Ro.
Ce posibilitati de masa ar mai fi in zona daca vrei sa nu stai doar la hotel... desi din cate vad, fiind cu bonuri valorice... e cam greu de facut miscari.
- Jul.2023 Hotel in conditii bune, statiune neingrijita. — scris în 23.07.23 de bubi din TâRGOVIşTE [TM] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Vacanta relaxanta — scris în 22.06.23 de ux129415 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2022 O vacanța dezamagitoare — scris în 15.09.22 de ux127242 din BACăU - nu recomandă
- Jul.2022 Calvar la Dana Resort — scris în 27.08.22 de ux126983 din VASLUI
- Aug.2021 Impresii de vacanta Dana Resort **** 2021 — scris în 07.09.21 de tibicat111 din TITU [DB] - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Ne-am simtit minunat — scris în 03.08.21 de ux121538 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 O locatie frumoasa la 10 minute de plaja — scris în 27.07.21 de Daniel31 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ