Am petrecut un sejur de 6 zile si ne-am simtit minunat. Este un mic paradis verde. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, la fel pot spune si despre piscina cu adancime intre 1,70m si 3,20 m.
Camerel sunt mari, cu balcoane spatioase. Baia este imensa, prosoapele se schimba zilnic.
Personalul este amabil, curatenia impecabila. Micul dejun este un bogat bufet suedez.
Preturile sunt cam mari, dar noi am prins o oferta speciala la o agentie de turism.
Trimis de ofemasec in 31.08.09 09:26:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ofemasec); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
"Camerel sunt mari, cu balcoane spatioase. Baia este imensa, prosoapele se schimba zilnic" :O
Omule tu sigur ai fost la Dana - Venus ????
Poate noi am fost norocosi. Am avut camera la etaj, vederea cei drept nu era minunata, dar camera si baia mi s-au parut mari (comparativ cu alte hoteluri). Prosoapele ni s-au schimbat zilnic.
Am ramas placut impresionata de hotel avand in vedere ca in fiecare an plecam dezamagita de pe litoralul romanesc. Oricum o urma de dezamagire am avut si anul asta dar nu din cauza hotelului, ci al statiunii Venus care pare lasata in paragina.
- Jul.2023 Hotel in conditii bune, statiune neingrijita. — scris în 23.07.23 de bubi din TâRGOVIşTE [TM] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Vacanta relaxanta — scris în 22.06.23 de ux129415 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2022 O vacanța dezamagitoare — scris în 15.09.22 de ux127242 din BACăU - nu recomandă
- Jul.2022 Calvar la Dana Resort — scris în 27.08.22 de ux126983 din VASLUI
- Aug.2021 Impresii de vacanta Dana Resort **** 2021 — scris în 07.09.21 de tibicat111 din TITU [DB] - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Ne-am simtit minunat — scris în 03.08.21 de ux121538 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 O locatie frumoasa la 10 minute de plaja — scris în 27.07.21 de Daniel31 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ