Merg la tratament la Hotel Dacia din anul 2003 in fiecare toamna in periada 20 oct. 8 Noiembrie, deci am facut 11 sejururi de cate 18 zile, am avut bilet luat prin agentie in regim single si cu masa la restaurant, nu sunt vreun mofturos.
dar daca pana in anul 2010 a fost bine de atunci sa schimbat totul, receptionerele vorbesc fffff urat cu turisti, fie ei pensionari, fie turisti pe propria cheltuiala, cameristele o zi vine una nu,
la restaurat este o nenorocire trebuie sa te duci la masa de la ora 18 ca altfel nu mai gaseti loc. nu se tine cont ca eu ca persoana care sunt cazat la Dacia trebuie sa servesc cina la acel restaurant, Ospataritele sunt unele vai de mama lor te serveste dupa o ora si ceva daca zici ceva tipa la tine.
Directorul cel de acum tot respectul fata de el dar ce te faci cu sefa restaurantului ca nu stie sa gestioneze acel restaurant.
La doctor ca sa prinzi rand trebuie sa te duci de la ora 4 sa te scrii pe lista.
Diferenta dintre dacia 3* si Diana 3* este diferenta mare Pacat; Pacat: Pacat
Trimis de gigicostache in 18.08.14 19:54:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE. A mai fost în/la: Vatra-Dornei Hotel Calimani Eforie nord Hotel Petrolu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gigicostache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2024 Horror — scris în 21.10.24 de susu din BUCURESTI
- Oct.2023 Evitați locația Dacia!!! — scris în 23.10.23 de ux131184 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jul.2023 Nu recomand hotel Dacia din Băile Herculane — scris în 11.07.23 de ux129691 din VRANCEA - nu recomandă
- Aug.2020 Cazare jalnica — scris în 03.08.20 de ux116552 din BACăU - nu recomandă
- Sep.2017 Da'... noi unde ne dormim? — scris în 10.11.17 de liviu49 din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Nu recomand Hotel Dacia din Baile Herculane — scris în 04.09.16 de deea1978 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2016 Cu bilet de tratament la Herculane sau “Nu râdeţi de viitorul vostru! ” — scris în 18.07.16 de Carmen Ion din BUCUREșTI - nu recomandă