Am fost acest an la Hotelul Cupidon din Saturn. Am ramas placut impresionata. Personalul este foarte de treaba si le vorbeste foarte frumos chlientilor, femeile de serviciu intra in fiecare zi in camer si fac curatenie": iau cosul de gunoi, spala baia, baga aspiratorul in camere.
Mancarea este excelenta si servirea la fel. Grandina de vara este foarte frumoasa seara oamenii sunt acompaniati de o muzica placuta si de prezentari de moda. Este plasat foarte aproape de plaja, ajungi la plaja in mai putin de un minut.
Insa sunt si parti rele si anume cazare se face tarziu si cardul cu banii pentru mancare ti-l ofera abia dupa orele 18:00 si paturile suplimentare nu sunt prea comode. Il recomand cu caldura!
Trimis de stefica in 24.08.13 13:07:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stefica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@stefica: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Dupa ce am citit ultimul review (cel de mai sus - nota red) mi-am dat seama cat de jos au ajuns cei raspunzatori de Hotelul Cupidon, postand reclama mincinoasa, folosindu-se de un id pentru a-l recomanda.
Am remarcat si ironia fina "mai sunt si alte neajunsuri", exact ca in trecut, ca la sedintele de partid. Tot comunisti a-ti ramas, cu mentalitati invechite. Daca vreti turism de banii solicitati, schimbati ceva, poate tot personalul. Nu doar profitul de moment ar trebui sa primeze... dar la noi "merge si asa". Din pacate... aveti dreptate. punct.
Raman la prima impresie postata.
Sunt curios daca acest review va fi postat.
NOTĂ WEBMASTER: text trimis ca review distinct și mutat de noi aici, ca ecou. AmFostAcolo nu acceptă două seturi de impresii (și două seturi de note!) din partea aceluiași autor, din același sejur
@alfaomega: reiterez că AmFostAcolo verifică FIECARE review trimis și că eventualele tentative de impresii false (din partea hotelierilor) sunt depistate prompt -- și neacceptate spre publciare, cf Regulamentului.
Impresiile de mai sus sunt scrise de o persoană reală din Râmnicu Vâlcea, de pe un calculator din Râmnicu Vâlcea. Ipoteza vehiculată - cea referitoare la "reclama mincinoasă" -- este, în consecință, extrem de puțin probabilă.
- Sep.2023 Vacanta salvata — scris în 13.09.23 de Maria-Silvia din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Oribil - de evitat — scris în 28.08.23 de ux130548 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Vacanță ratată — scris în 23.08.23 de liviu mihai din GIURGIU - nu recomandă
- Jul.2023 Stele cazatoare — scris în 03.08.23 de Adicodo din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Jul.2023 Vacanțe superbe la hotel Cupidon — scris în 03.08.23 de Mihaela2023 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Citiți recenzii — scris în 15.07.23 de ux129764 din ALEXANDRIA - nu recomandă
- Jun.2023 Cupidon o vacanta ok — scris în 16.03.24 de FilipElena din BăILE HERCULANE [CS] - RECOMANDĂ