Sau cel putin noua asa ni s-a parut. Am cumparat biletele din februarie si au fost 176 ron/ persoana. Hotel renovat complet in 2009, ne-a lasat o impresie buna si cu siguranta vom mai reveni.
Am ajuns la hotel pe la 9 dimineata si ni s-a facut imediat check-inul (a mai trebuit sa achitam o taxa de 20 ron/ pers. la receptie, ca garantie sau ceva de genul asta, care insa nu ni s-a returnat la plecare), camerele foarte curate si hotelul destul de linistit.
Din pacate, nu s-a facut curatenie in fiecare zi si nici hartie igienica sau schimbat prosoape nu am pomenit decat in ziua sosirii. Femeile de serviciu ca peste tot, galagioase si cam necioplite; cu o zi inainte de plecare am observat si noi ca era o lista de inventar si de curiozitate am verificat daca era in camera tot ce era trecut pe ea. La noi in camera lipsea un umeras si pe balcon era un singur scaun de plastic, desi acolo erau scrise doua.
La plecare ce credeti ca a verificat femeia de serviciu? Fix umerasele... cand i-am zis ca atatea erau de cand am venit si ca sigur nu iau suveniruri de prin hoteluri mi-a tras o privire de genul "lasa ca stiu eu... " si i-am spus sa perchezitioneze masina, poate gaseste si scaunul de plastic care apare scris pe lista dar fizic nu exista... A inchis dulapul si mi-a urat drum bun.
Concluzie: hotel bun, ieftin daca mergi cu early-booking, la aprox 10 minute de mers pe jos de plaja (o plaja de altfel curata si destul de lata), destul de linistit.
Plusuri: faptul ca e recent renovat, frigiderul din camera si inghetata care era mai ieftina decat la chioscuri :)
Minusuri: unii angajati, taxa aceea care nu apare specificata pe nicaieri si lipsa locurilor de parcare (parcai pe strada, la noroc)
Trimis de anca_pnt in 04.06.11 16:37:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Brasov, Saturn, Jupiter, Baile Felix, Baile Herculane
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anca_pnt); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06094200 N, 28.63316100 E - neconfirmate încă
- Jun.2023 Din nou la Cupidon — scris în 07.08.23 de ux130188 din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Placut - cu mici scapari inerente celor 2** — scris în 11.09.17 de chris79 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Plusuri si minusuri — scris în 11.08.17 de Chisi din SIBIU - nu recomandă
- Jul.2015 Excelent — scris în 12.07.15 de VioletaGos din BACăU - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Relaxare si buna dispozitie — scris în 23.06.15 de shasha din CAMPINA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Din nou la Cupidon — scris în 02.09.14 de Laura I din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Impresii pe scurt — scris în 25.08.14 de buneasca din BACAU - RECOMANDĂ