Cum se circula cu masina prin Istanbul
Am citit multe impresii despre trasee, timpi si taxe.
Impresia personala este diferita de altele. De ce? Fiecare are alt stil de a conduce, apar factori ce influentaza sofatul, cum ar fii: ploaia, caldura, vantul, foamea, setea, nevoia de pauza, etc.
De exemplu, la dus, pe ploaie, am facut 14 ore, duminica. La intoarcere, pe acelasi traseu, cu acelasi timp alocat pentru masa, intr-o joi, fara ploaie, doar 10 ore. La intoarcere, stilul de condus a fost unul mai sportiv cu expunere la riscuri gen radar.
Traficul "infernal", pentru unii, din Istanbul, este permanent. Accesati linkul de mai jos si vedeti un filmulet de cum se circula prin Istanbul. Iata linkul:
Trimis de adriani61 in 12.04.13 23:59:02
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adriani61); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ Pt. @Adriani61. Subsciu la tot ce ați afirmat în review. Am vizionat și linkul. Imaginile au fost înregistrate din autocar, ochiul cred că nu mă înșeală. Diferența de nivel dintre autoturismele din față și obiectivul camerei este mai mare decât la imaginile mele. Eu folosesc camera auto (o cameră video care se fizează pe parbriz ca și GPS-ul). Revizionând imaginile mele și făcând comparația, am ajuns la concluzia de mai sus. Dar aceasta nu este de loc important, este același lucru. Mi-a plăcut linkul, foarte bine ați făcut că l-ați prezentat, imaginile valorează mai mult decât cuvintele. In perioada 2011-2015 eu am fost acolo de mai multe ori numai cu autoturismul și am tras niște concluzii. Dacă accepți să-ți faci nervi, circulă cu mașina în Istanbulul European. Cineva de pe acest sit a spus ceva foarte valoros și-i dau sută la sută dreptate. „In Istanbul, dacă îl vezi că se bagă, lasă-l” Cu toate acestea, eu la Istanbul tot cu mașina voi mai merge. Părerea mea este că șoferii turci sunt foarte buni și atenți. Cu bine
- Sep.2023 Pentru prima data in Istanbul [transport cu autocarul] — scris în 06.10.23 de nelik_l din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Cu trenul la Istanbul — scris în 22.09.22 de dianamea din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2019 Impresiile unui calator de-a latul Turciei... partea 1 — scris în 05.07.19 de dragosh2* din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- May.2019 Drumul cu mașina până la Istanbul — scris în 08.05.19 de sebigeanina din PăTâRLAGELE [BZ] - RECOMANDĂ
- Oct.2018 O placere sa conduci din Bucuresti pana la Istanbul. Nu si in Istanbul :) — scris în 01.11.18 de black_mamba din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Cu autocarul la Istanbul — scris în 04.05.18 de angela_tudose din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Cum am ajuns cu mașina la Istanbul — scris în 17.07.17 de deeahalap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ