Revelion la Crystal de Luxe Resort & Spa, Kemer
Pentru că ne-a plăcut maxim revelionul turcesc, prietenii au hotărât să repete experiența de anul trecut, un factor determinant a fost din nou prețul nejustificat de mare din Romania, din toate colțurile țării.
De la același operator de turism ca și anul trecut am achiziționat 4 nopți pentru 5 familii, de data aceasta ei au ales Kemer, un loc in care nu pășisem niciodată.
Nu aveam așteptări exagerate, hotelul nu este unul de lux, am dorit doar să ne relaxăm și să intrăm voioși în anul 2025.
Ca și aspect, prin comparație cu Port River, Crystalul acesta pare modest, nimic nu e grandios, chiar și decorațiunile au fost mult sub Port River.
Un pic dezamăgiți de aspectul exterior dar cu sufletele vesele, ne-am primit camerele înainte de termen.
Toate cele 5 camere au fost perfecte, mai drăguțe decât cele de anul trecut.
Pardoseala acoperită cu mochetă, încălzirea se făcea tot prin aerul condiționat centralizat, a fost ok, îl putem opri dacă mă sufocam.
Hotelul nu se afla pe malul mării, o șosea și un parc desparte plaja de hotel.
Plaja este lungă și îngustă, plină cu pietre de toate mărimile, urâțică pot spune. Dar așa e în Kemer, farmecul orășelului stă în combinația uluitoare dintre mare și munte.
Doar trei nivele are acest hotel, dar dispune de trei lifturi, nu am avut probleme cu aglomerația.
Recepția este largă, spațioasă și luminoasă, câteva decorațiuni specifice lunii decembrie erau așezate prin hotel, nimic spectaculos.
Personalul a fost amabil și zâmbăreț, serviciile au fost bune, noi am fost foarte mulțumiți.
Desigur ca au fost și câteva minusuri, nimic grav, le-am sesizat dar nu am dramatizat.
În cameră am avut tot ceea ce era necesar: pat matrimonial cu lenjerie albă, perne suficiente, dulap cu sertare și umerașe, oglinzi, tv și minibar, iar pe birou era o tavă cu ceai, ness, zahăr, lapte de cafea și cană de încălzit apa.
Lipseau halatele de baie, le-am primit după două zile de la sesizarea făcută la recepție.
Baia foarte frumoasă, medie ca mărime, nu au lipsit consumabilele.
Curățenia s-a făcut zilnic, doamna era foarte harnică și serioasă.
Balconul era măricel, fără intimitate, nu a lipsit mobilierul aferent: scaune și masă.
Wi fi a funcționat bine, peste tot.
Restaurantul era destul de mare dar neîncăpător pentru toți turiștii în noaptea dintre ani.
Mâncarea bună, diversificată, îndestulătoare. Au lipsit grătarele făcute în fața noastră, în comparație cu Port River când seara de seară aveam parte de surprize... mirositoare.
Băuturile erau locale, foarte bune, pe gustul tuturor. La fel și prăjiturile dar și fructele.
Disco-club era la subsol, alături de piscina interioară, de Spa și hamam.
Revelionul
De când am primit cartela camerei m-a abordat o doamnă și m-a invitat să îmi aleg o masă pentru grupul nostru, pentru noaptea de revelion.
Am cerut organigrama, am ales o masă de 10 persoane, lângă ringul de dans, aproape de formație.
Am hotărât singură ceea ce e mai bine pentru toți: la subsol, sala Crystal, lângă disco-club.
Cu hârtiuța în mâna, cea care confirma rezervarea mesei, bucuroasă, i-am anunțat pe toți ca aici totul e organizat, nu mai alergăm după masă. Nimeni nu despachetase nimic, pentru toți începuse băuta, habar nu aveau ei de mese și săli de restaurant :)
Terasa restaurantului dar și curtea interioară a hotelului ne-a găzduit ore în șir, totul era extrem de plăcut, eram în "holiday"-cum îmi place mie să spun. Un loc mai micuț, ferit de curenții aerului, era și terasa de la lobby bar.
E drept că și vremea a ținut cu noi, era soare, 16 grade în termometre și mult mai multe în pahare :)
Curtea interioară a fost amenajată cu mese înalte și albe, cu butoaie din metal pline cu lemne de foc, pe data de 31 decembrie. O mașină cu multe "scule" a sosit la hotel, era DJ, și-a amenajat scena cum a dorit. A făcut și probe de sunet, părea ca totul era normal, ceea ce a și fost.
Masa de anul nou a început la ora 19 cu un cocktail în lobby, la 19:30 eram în sala Crystal, la subsol. Se simțea umiditatea de la SPA, în aer, nimic de speriat (am probleme grave cu mirosurile și cu lipsa aerului curat). Nu am fost nevoită să îmi folosesc masca, am fost fericită.
Mesele erau adorabile, a noastră era lângă scenă, în partea dreaptă a bandului, m-am ferit de "tranzit".
Ne așteptau aperitivele, fructele, coifurile și măștile, totul strălucea, era ca o poveste.
Până la ora 23:30 am savurat salata și friptura, apoi prăjitura.
Un ospătar a avut grijă de noi, nu ne-a lipsit nimic.
Formația a fost ceva de vis, a cântat perfect, muzica a fost de calitate, nimic rusesc sau ucrainean, noi am dansat aproape tot timpul, nu am simțit când au trecut cele 4 ore.
Am avut și o surpriză de "buriceală", ca și anul trecut, bărbații au fost entuziasmați, și-au clătit ochii.
A fost cel mai reușit revelion al nostru, mult peste tot ceea ce am trăit. Și am aproape 60 ani, știu ce zic. Pentru noi contează enorm muzica, nu mâncarea și băutura, suntem setați pe distracție mereu.
La ora 23:30 am urcat toți în curtea interioară, acolo ardeau lemnele în butoaie iar DJ mixa de zor.
Petrecerea a continuat și cu muzica rusească, ucrainienii și rușii, alături de turci au fost în restaurantul principal al hotelului, ne-am adunat cu toții la discoteca de afară să întâmpinăm noul an, 2025.
Cu lasere, foc, muzică, șampanie, am pășit cu speranța în noul an.
Petrecerea a continuat până la ora 2 când cei doritori au fost poftiți la subsol, în club.
În tot acest timp a fost deschis restaurantul mexican unde se puteau savura ciorbe turcești.
În lobby bar erau cronțănele și prăjituri, barmanii erau la datorie.
Mult mai organizați și puși la punct până la cel mai mic detaliu, cei de la Crystal de Lux ne-au depășit așteptările.
Hotelul se află la câteva minute distanță de centrul pietonal al orașului, de port.
Magazinele erau deschise în fiecare zi.
Vremea a fost favorabilă nouă, peisajul Kemerului îți taie respirația, noi toți am fost foarte încântați de tot și de toate.
Alegeri inspirate vă doresc!
Trimis de krisstinna in 16.01.25 14:39:17
- Alte destinații turistice prin care a fost: Europa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
acum aproape 12 ani și noi ne-am simțit ca-n sânul lui Avram... 10 zile de vară.
mă bucur că hotelul a rămas la fel de „apetisant” !!!
- Aug.2022 Dezamăgitor pentru Ultimate All Inclusive — scris în 29.08.22 de ux127033 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Sep.2019 Prima oară la AI în Turcia — scris în 01.03.22 de MarinaCo din MIROSLAVA [IS] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Un sejur reusit — scris în 06.01.20 de nemesisTM din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O alegere inspirată — scris în 26.01.20 de david bogdan din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Un sejur frumos — scris în 12.07.19 de AMC din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Revelion fara sampanie... — scris în 02.02.19 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Un sejur minunat — scris în 06.08.18 de terchetn din ARAD - RECOMANDĂ