Un sejur excelent: distractie si relaxare!
Am zburat cu Tarom (servicii de inalta clasa) ; transfer prompt la hotel.
Singurul incident l-am avut la receptie (i-a cazat pe altii care au venit dupa noi pentru ca au dat bacsisi, iar pe noi ne-a cazat dupa o ora), dar n-am bagat in seama.
Curatenie, mancare diversificata si buna (24 din 24), dulciuri excelente, piscina curata si mare, angajatii amabili si atenti, sucuri, ayran, bauturi alcoolice, cafea turceasca, toate la discretie; sauna, hammam, jacuzzi, programe de divertisment de calitate, tobogane pentru adulti si copii, programe speciale pentru copii nisip acceptabil (fara bolovani).
Un 10 plus echipei de animatori. Verdeata multa si flori extrem de ingrijite.
In concluzie: un sejur excelent pe care il recomandam tuturor, cu atat mai mult daca aveti si copii.
Trimis de romanitzaa in 03.06.10 20:46:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Hotel Sera Antalya, de 2 ori in Istanbul
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (romanitzaa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.69457800 N, 31.59811900 E - CONFIRMATE
Mai multe detalii daca poti sa dai despre serviciul de All Inclusive - masa, restaurante, etc
Bun pretul pentru un sejur cu tot cu drum pana in Antalya, chiar daca este in extrasezon.
Cum a fost vremea, de plaja sau mai racoare?
Ptr. presario:
Este un restaurant principal in care se serveste micul dejun, pranzul si cina. In acelasi timp, de la ora 11 mai sunt si alte restaurante deschise: unul pe plaja cu mancare traditionala turceasca, altul cu pizza si kumpir, altul cu cartofi prajiti, ciorbe si pui prajit, inca unul cu peste la gratar si salate. Tot de la ora 11 se deschide si patiseria unde se gasesc diverse sortimente de dulciuri. In plus mai sunt 4 restaurante unde se serveste cina: turcesc, italian, mexican si unul cu produse facute pe gratar, insa se achita 5 euro/pers. rezervarea. Dar, asta daca mai puteti sa mancati.
E atata mancare, incat nu-ti mai vine sa te duci la masa.
Intre orele 23 si 7 ramane un singur restaurant deschis.
Pentru Valimi:
Vremea a fost excelenta 27-29 grade C (2 zile a fost putin innourat), am facut plaja, baie in piscina; se putea face si in mare (era putin mai rece). Seara era putin mai racoare, in sensul ca peste o rochita mergea un sacou sau un pulover subtirel.
Trecerea spre plaja se face printr-un tunel de 30 m.
Da, hotelul este langa plaja.
Am platit 548 euro pentru 2 persoane UAI, cu toate taxele incluse.
spune-mi te rog in ce perioada ai mers si cu ce agentie pentru ca pretul ce il spui tu este pentru o singura persoana pe la agentiile de turism de pe internet
Au fost toate taxele incluse, deci si taxa de aeroport. A fost o oferta last-minute.
Scrie foarte clar ca am fost in luna mai 2010. Numele agentiei nu cred ca pot sa-l dau. Iti sugerez sa cauti pe net si sigur gasesti oferte avantajoase (functie de sezon).
Acum am gasit o oferta pentru Turcia la hotel de 5* UAI, 303 euro/persoana cu toate taxele incluse. Important e sa cauti.
spune-mi te rog cat a durat transferul de la aterizare pana la hotel
Era bine de stiut data de plecare pentru ca in mai pretul variaza foarte mult in ofertele agentiilor de turism. Adica la inceputul lunii sunt preturi foarte mici comparativ cu sfirsitul lunii.
E drept ca si vremea poate face feste. Anul acesta vremea a fost mai neprietenoasa in zona Antaliei pe la jumatatea lunii mai. Au fost cam 4 zile ploioase pe la inceputul penultimului sejur. Dar nu e o regula. Anul acesta a fost mai prost din punct de vedere al vremii. De obicei in mai deja e bine in Antalia.
Hotelul e oricum excelent.
bose, sejurul a fost in perioada 8-15 mai. Nu am avut zile cu ploaie, ci doar 2 cu ceva nori.
Am facut plaja, baie in piscina... a fost foarte bine.
In lunile iulie si august e mult prea cald si nu-mi place.
Cum e gradul de ocupare al hotelului in acea perioada? Sunt multi turisti? Sunt deschise toate facilitatile hotelului? Sunt disponibile toate ofertele de excursii sau de petrecere a timpului liber care sunt disponibile in plin sezon?
Gradul de ocupare era in jur de 75%; turisti multi, dar nu te calcai pe picioare.
Toate facilitatile si excursiile au fost disponibile.
- Aug.2018 Se poate cu siguranta si mai bine! Per total nota 8! — scris în 09.09.18 de BlackVyper din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Luna de miere la Crystal Admiral Resorts and Spa — scris în 17.02.19 de Alexa90 din MăDăRAS [SM] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Crystal Admiral — scris în 16.06.18 de marius_wiz din ARAD - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Ce vezi atunci cand vezi un pahar pe jumatate plin... ? — scris în 18.09.17 de Coniss din PLOIEşTI - nu recomandă
- Sep.2017 O vacanta reusita — scris în 14.09.17 de Lukas77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Alte bijuterii de… Crystal — scris în 22.07.17 de rora din CâMPINA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Vacanta reusita — scris în 14.09.16 de mariuscfar din HUEDIN - RECOMANDĂ