Cristi's Rooms(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
În căutare de locuri noi la Oradea
Optând pentru un circuit prin țară în vremuri de pandemie, am ales să petrecem o zi la Oradea la aquaparkul Nimphea, iar după mai multe vizionări pe booking, am optat pentru pensiunea Cristi' s Rooms.
Drumul de la cazarea anterioară, aceasta fiind Maramureș (vezi impresii) a fost rezonabil, iar la sosire am fost întâmpinați cu multă ospitalitate de către domunul Cristi și soția sa, Timeea.
despre SERVICII
După repartizarea camerelor și instalare, am fost invitați cu amabilitate la un păhărel de palincă, care s-a dovedit binevenit după un drum lung și obositor și înainte de cina pe care urma să o servim în oraș.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera dublă a fost la superlativ, foarte curată și dotată cu pat matrimonial cu saltele de bună calitate, televizor, frigider, aer condiționat. În plus, există posibilitatea servirii fără cost suplimentar de nes sau ceai în cameră.
Baia este relativ mică, având chiuveta pe măsură, dușul nu are cabină sau un prag, dar totul este ergonomic și atenuează senzația de înghesuială.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Punctul forte al locației este reprezentat de grădina din curte amenajată în stil asiatic, care are plante rar întâlnite la noi (cedru, bambus, ș. a) și un pârâu cu pești exotici traversat de un pod. Am înțeles că este creația gazdei, doamna Cătălina, stăpâna unui labrador admirabil, pe nume Lucky.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Centrul municipiul Oradea se află cam la 30 min. de mers pe jos, lucru pe care l-am făcut în ambele seri, pentru servirea cinei și cumpărături. Luminile care se aprind noaptea dau o notă estetică centrului pietonal și construcțiilor din zonă.
Motivul principal al sejurului fiind aquaparkul Nimphea, situat pe malul Crișului, a doua zi ne-am deplasat cu un taxi la ora 10, ora deschiderii, deși aveam achiziționate bilete on-line, ceea ce este recomandat.
Aquqparkul este construit relativ recent, iar contra sumei de 60 lei intrarea plus eventuala consumație care se încarcă pe brățara primită la intrare, poți petrece o zi de relaxare minunată în piscine sau pe șezlonguri și te poți distra pe topoganele și trambulinele exterioare, cele interioare fiind închise din cauza pandemiei. Pentru saune și/sau baia turcească, mâncare și băutură se plătește suplimentar de pe brățara primită, după ce în prealabil este alimentată cu suma dorită. Suma necheltuită se restituie la ieșire, odată cu predarea brățării.
Trimis de micos in 20.09.20 21:37:41
- A fost prima sa vizită/vacanță în ORADEA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (micos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.04461600 N, 21.93066500 E - neconfirmate încă
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Cristi's Rooms, ORADEA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc) @micos: Locul arata minunat si mi-ar fi placut sa vad ceva mai multe poze, insa felicitari, votat cu drag.
Faina gradina din curtea pensiunii. Mi-a placut mult!
De retinut locatia!
La Nymphea cand am fost noi online-rii intrau pe un rand separat si mergea mai rapid accesul in timp ce noi ne asezam la o coada care se spargea in doua, la ora deschiderii cand era intr-adevar un varf de clienti.
Felicitari! Numai bine! ????
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.