Plecand cu copilul in vacanta si mai ales ca se suprapunea cu trecerea dintre ani, am ales un pachet cu totul inclus la acest hotel care spune ca e de 3 stele. Am avut cea mai neplacuta vacanta de pana acum:
cand am ajuns ne-a cerut imediat banii, fara a putea mai intai sa vedem camera,
am urcat in camera era frrrrrig avand in vedere ca afara erau -9 grade caldura nu era deschisa, in baie nici macar nu mrgea caloriferul ca cica nu urca caldura pana la etajul 4,
mancarea groaznica in general si ce mancam la paranz era pe bufet si seara sau viceversa, ciorba era afumata, paainea veche,
in data de 1 ianuarie nu am avut nici mic dejun ca cica au stat pana la 8 dimineata la revelion (nu stiu ce vina am avun noi si nu numai noi ci toate famiilile care eram acolo cu copiii) nu au vrut sa ne dea nici un pahar cu lapte cald pt copiii,
gazdele sau comportat asa de urat incat nu va pot descrie, va pot spune doar ca de la fochist pana la asa zisii patroni intrau un bucatarie cu hainele murdare cu slapi si fara sosete, si cand a iesit bucatarul din bucatarie si am vazut ce murdar era mia venit sa vomit!
deci un singut cuvant pt cele 4 zile GROAZNIC
Trimis de Emilia 1977 in 03.01.16 21:56:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Emilia 1977); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Emilia 1977: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=4938
- Apr.2019 Evitati Hotel Cristalin, sat de vacanta Vartop — scris în 16.04.19 de ren49 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jan.2019 Un hotel minunat — scris în 06.01.19 de AndraM20 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2018 O vacanta superba la ski — scris în 23.03.18 de U95588 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Recomand cu caldura — scris în 10.04.17 de Elena/Vasile din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Cel mai TARE hotel!!! Perla din Arieşeni, Un Hotel excelent... Vom reveni! Totul la superlativ! — scris în 23.01.17 de BellBell din ARAD - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Nu recomand, deloc! — scris în 23.09.16 de DianaCO din TIMIşOARA - nu recomandă
- Jan.2016 Fabulos — scris în 24.01.16 de Andrei_200* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ