Zona frumoasa, hotel multumitor, administratori jalnici
O zona frumoasa, aflata inca in plin proces de dezvoltare, un hotel Cristalin acceptabil in ceea ce priveste cazarea, in schimb administratorilor acestui hotel nu le pot da decat un 3.
Reci, neprimitori, se bateau cu pumnul in piept ca e hotelul lor si daca comentai ceva iti aratau usa. Impulsivi, fara zambet pe figura cu toate ca vara se cam bat de musca din lipsa de turisti.
Care erau in tranzit poate ca nu-si dadeau seama, dar cei care stateau cateva zile la ei le descopereau imediat caracterul mizerabil pe care il aveau.
Oricum rusinos sa ai un comportament de acest gen fata de turisti care daca nu le-ar mai calca pragul ar da saracutii de patroni FALIMENT.
Trimis de Doinass in 11.08.15 15:34:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VÂRTOP [AB / BH].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Doinass); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Doinass: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Nivelul redus de detaliere clasifică articolul sub pragul de publicare (sau undeva la limita lui). Din acest motiv, impresiile nu primesc PMA standard, alocate în mod obişnuit fiecărui articol încărcat pe sait [PMA standard = puncte de mulţumire-apreciere standard = din partea echipei administrative].
Sperăm să găseşti însă timp / disponibilitate pentru a completa un set minim de aspecte - referitoare, de exemplu, la camere, bucătărie & masă, alte facilităţi oferite de unitate; împrejurimi, drumul până acolo, etc - eventual un set minimal de fotografii din (mini) sejur, astfel încât să putem totuşi reda articolului "votul saitului" -- şi, implicit, posibilitatea de votare a lui de către ceilalţi membri.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII (afişat cu roşu sub textul trimis, permanent până la validare). După eventuala publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă).
- pentru a încărca fotografii din [mini]sejur: amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=4938
Din ce in ce mai multi nemultumiti
Dupa cum citesc pe aici foarte multi nemultumiti si dupa ce am plecat noi. Administratorilor le dadusem un 3. Rectific si le dau 1. (...) reci, neprimitori. Banii si atat. Cum reclamai ceva iti aratau usa, amenintari de nu-ti venea sa crezi ca ti se adreseaza tie.
Mancarea la fel, azi buna maine rea si tot asa. Micul dejun format din aceleasi sortimente 4 zile la rand si cei care au venit dupa noi au mancat aceleasi produse pentru ca l-am auzit pe patron cand vorbea cu bucatarul cum sta cu produsele. Mai am. Bun. Da-le pana le terminam. Cafeaua o spalatura.
Nu recomand la nimeni acest hotel. Probabil ca sunt multumiti rudele lor, prietenii si tot asa. Restul lumii sunt tratati ca o marfa oarecare.
De fapt la cate cunostinte in turism au, s-a vazut atat la fata locului in direct cu ei cat si din impresiile pe care le citesc pe aici. Rusinos. La cati nemultumiti sunt, chiar nimeni nu poate lua niste masuri? Sa le inchida domnule hotelu. Nu stii sa te comporti cu turistii, inchis. Nu respecti regulile din turism, inchis. Drumul pana la hotel neasfaltat, parcarea la fel. Am stat 4 nopti, o data nu s-au schimbat prosoapele s-au sa-ti debaraseze cosul din baie, aspirat chiar ca ceream prea mult.
Nu recomand si sa le fie rusine administratorilor.
(...)
Comportamentul fata de clienti este (...). Personal putin, un chelner, un bucatar si ei marii patroni.
===
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
- Apr.2019 Evitati Hotel Cristalin, sat de vacanta Vartop — scris în 16.04.19 de ren49 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jan.2019 Un hotel minunat — scris în 06.01.19 de AndraM20 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2018 O vacanta superba la ski — scris în 23.03.18 de U95588 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Recomand cu caldura — scris în 10.04.17 de Elena/Vasile din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Cel mai TARE hotel!!! Perla din Arieşeni, Un Hotel excelent... Vom reveni! Totul la superlativ! — scris în 23.01.17 de BellBell din ARAD - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Nu recomand, deloc! — scris în 23.09.16 de DianaCO din TIMIşOARA - nu recomandă
- Jan.2016 Fabulos — scris în 24.01.16 de Andrei_200* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ