Buna ziua,
Nu cred ca s-a contrazis colega mea. E clar ca nu ne-a placut la hotelul dvs din cauza serviciilor. Si nu stiu de ce va luati de userul "cminciuna" care a postat inainte, poate chiar asa o cheama v-ati ganidt la asta??
Ca sa recapitulam:
-bautura NU a fost la discretie, sucurile s-au terminat in ultima zi dupa pranz! mai aveam de petrecut la dvs aprox 16 ore! am vrut sa cumparam suc si apa pe banii nostri si ati refuzat sa ne vindeti! halal strategie de marketing...
-mancarea a fost buna in general dar as avea cateva obiectii de facut. am primit clatite tip cauciuc, multi au preferat sa nu le mai manance, aveau vreo 3 zile vechime banuiesc... desertul in ultima zi l-a primit doar cine a stat la masa, cine era pe afara sau in camera n-a mai primit, nu stiu din ce considerente...
-mancarea oricum s-a primit cu tzaraita, fetele au primit bucati de carne mai mici, sa ajunga mai mult la baieti, ca de, nu e destula... cineva a cerut un ardei iute in plus, cat poate costa un ardei iute? ... la primit doar dupa discutii aprinse. repet pt un ardei iute!! smantana de la ciorba a doua zi a lipsit cu desavarsire, a fost suficient sa primim in prima zi. deci serios, faceti economie la smantana? ...
- probabil vi s-a parut ca ne-am distrat, nu stiu insa daca ati observat nervii tuturor dupa certurile repetate cu dvs, in fiecare seara. cand te certi la ora 2 dimineata cu patroana care a trimis dj-ii acasa si pe la 4 dimineata dupa nenumarate scandaluri, de frica probabil ca nu-si va primi banii, vine si-ti spune ca putem pune totusi muzica la laptop, nu prea-ti mai arde de party.
-tortul a fost servit afara langa cocina de porci, tre sa descriu mirosurile care ne-au invaluit? a fost de vis...
-ni s-a promis ca se va termina piscina pana ajungem, nici macara o groapa nu s-a sapat, macar asa de ochii lumii...
chiar va rugam sa puneti poze cu toate stricaciunile provocate de noi, sa vada lumea ce intelegeti prin vandali!
As mai putea povesti multe dar cred ca s-a inteles destul de clar ideea generala: intregul sejur ne-a fost stricat din cauza atitudinii patroanei.
Trimis de andi_b in 19.08.13 17:11:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andi_b); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun (vezi impresii).
VA UREZ SA AVETI PARTE PE VIITOR DE CEEA CE DORITI. COMENTATI TOT CE DORITI SUNTETI LIBERI DAR PE VIITOR PASTRATI LIMITA BUNULUI SIMT, VA ROG DIN SUFLET.
DISTRACTIE PLACUTA PE UNDE MERGETI.
NB alinfz6 este (sau a fost) reprezentant al unității
@alinfz6: te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici.
Scuze pentru majuscule.
Va urez sa aveti parte pe viitor de ceea ce doriti. Comentati tot ce doriti, sunteti liberi dar pe viitor pastrati limita bunului simt, va rog din suflet.
Distractie placuta pe unde mergeti.
NB alinfz6 este (sau a fost) reprezentant al unității
- Apr.2019 Evitati Hotel Cristalin, sat de vacanta Vartop — scris în 16.04.19 de ren49 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jan.2019 Un hotel minunat — scris în 06.01.19 de AndraM20 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2018 O vacanta superba la ski — scris în 23.03.18 de U95588 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Recomand cu caldura — scris în 10.04.17 de Elena/Vasile din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Cel mai TARE hotel!!! Perla din Arieşeni, Un Hotel excelent... Vom reveni! Totul la superlativ! — scris în 23.01.17 de BellBell din ARAD - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Nu recomand, deloc! — scris în 23.09.16 de DianaCO din TIMIşOARA - nu recomandă
- Jan.2016 Fabulos — scris în 24.01.16 de Andrei_200* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ