Servicii slabe, locuitorii acestei tari...
Hotelul Craiova din statiunea Olimp-Neptun arata binisor (este curat), dar mai are multe de pus la punct ca sa intre in UE.
Mocheta din camera este veche, de slaba calitate si cu modele urite si culoare inervanta, mobilier vechi, probabil de prin anii'80, un televizor mic marca Nei tot prafuit, "obosit" cu o telecomanda care nu functiona crapata si lipita cu scotch, toata "obosita" si jegoasa, antena prin cablu se vedea prost, dar camera era curata, cearceafurile curate, in baie era curatenie, gunoiul era luat zilnic asta este ok dar... acum vin ROMANISMELE.
Dupa citeva zile, o persoana (erau mai multe) care se ocupa cu intretinerea camerelor (probabil o camerista) mi-a umblat in geanta si mi-a shutit ceva nesemnificativ, oricum nu aveam nimic de valoare in geanta, special nu am lasat ca sa nu am probleme, si cu toate astea naravul (sau cum sa-i spun) locuitorului din Romania nu s-a putut abtine si pina nu a facut un "control vamal" la bagaj, nu s-a lasat, si a mai lasat si urme si semne, parca special sa vad ca a umblat. OFFF.. Am suferit o deceptie (adica inca o deceptie), pentru acest gest, ce sa mai zic, ca mi-a pierit tot cheful de stat pe litoral, si cu a nu stiu cita confirmare ca aceasta tara nu se va face bine niciodata indiferent ce regim politic sau organizare sociala va avea si ca isi merita soarta.
Nu am sa mai merg niciodata pe litoralul romanesc. si ma gindesc sa si emigrez definitiv din aceasta tara si sa nu ma mai uit inapoi ce las, ca nu pierd nimic, si nu-mi pare rau de nimic.
Trimis de navigator60* in 14.09.10 22:49:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (navigator60*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.88175700 N, 28.60354500 E - neconfirmate încă
Am editat eu titlul original. Ne pare rău... nu e adevărat! Ne pare BINE, dar astfel de expresii nu doar nu sunt apreciate pe acest site, ci sunt chiar combătute!
Sper ca, după ce emigrezi, să înţelegi această regulă.
Mulţumim şi sperăm să nu mai fii atât de caustic(a) în exprimare. Poţi jigni oameni care nu au decât vina de a-ţi fi citit rândurile.
apropo de review si ecou web!
iata un ex de combatere!
am observat un fenomen:
exista foarte multi romani nemultumiti de locul unde s-au nascut si crescut, insa analizati ei insisi de catre un psiho-socilog, culmea este ca 90% din ei insisi se confunda prin modul de comportamnt si gandire exact cu acea categorie care lor insisi le repugna;
nedorind sa fac referire la persoane anume, ci pur si simplu ca subiect adus in discutie, as adauga ca daca navigator60 o face parte din ceilati 10%, sigur nu cred ca cunoaste fraza celebrului N. Iorga: "cine uita nu merita" referindu-se la istoria noastra;
cine stie istorie si multe altele... (100% de data asta) nu este subiectiv in concluzii, ca sa nu zic totusi superficial;
nu am apucat sa vad primul titlu al acestui review, dar banuiesc ca nu a fost modificat degeaba
autorului nu pot sa ii spun decat un singur lucru, ca rolul AFA este tocmai acela de a combate astfel de peripetii nedorite. dar a impinge discutia spre faptul ca vreaa sa emigreze, mi se pare doar un lucru incarcat de subiectivism.
@valeamariei
multa dreptate ai... din pacate! inca o data se confirma faptul ca nu exista popor civilizat, ci doar popor sanctionat. cand se vor da si la noi amenzi usturatoare celor cu rele practici, amenzi care vor fi si platite, multe se vor schimba in bine.
Daca pleci, nu uita sa ne scrii... cate un review cu vezi pe acolo.
- Aug.2017 Am fost acolo — scris în 15.08.17 de Drah din BUZAU - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un sejur linistit — scris în 23.08.15 de marian67 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2008 Tati, aici nu e ca in Grecia!!! — scris în 16.04.10 de relu17* din RM VALCEA - nu recomandă