Am ales acest hotel dupa reviewurile de pe diverse situri.
Singura problema am avut-o cu gasirea hotelului pt ca taximetristul m-a dus la fostul hotel Postavaru, care acum se numeste Coroana, de unde am mai avut muuuult de mers. Un punct de reper foarte util este Piata Unirii- piata in care se gaseste acest hotelul Coroana Brasovului.
Hotelul este perfect: foarte curat, mobilat cu bun gust, confortabil, totul functioneaza asa cum trebuie, nu are nici o hiba, nici macar pt o carcotasa ca mine... Personalul este foarte amabil, un gen de amabilitate mai sincera decat vezi in alte parti, atmosfera este intima. In camere era cald, placut, baia era ireprosabila ca functionalitate si curatenie. Micul dejun este corect... nu extraordinar (mie nu mi-a placut painea). Plus ca ai ziare noi de citit...
Zona in care este situat hotelul este pitoreasca, se vad cateva coline, este practic sub Tampa, aproape de cel mai frumos patinoar pe care l-am vazut.
Este in mod cert mult deasupra unor hoteluri de 3 stele in care am stat in alte tari (Elvetia, Austria).
Trimis de morocanoasa* in 06.02.11 21:27:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (morocanoasa*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Un hotel intr-adevar excelent, m-am mirat ca are " numai" 3 stele. Am stat acolo 4 nopti in primavara 2010.
Mie mi-a placut ca la receptie aveau oferte de la diferite agentii pentru excursiile optionale in zona.
Mi-am uitat incarcatorul laptop-ului si au facut un efort in a mi-l expedia prin curierat.
Vacante de top!
- Aug.2023 Hotel „Coroana Brașovului” - O ședere lejeră și confortabilă — scris în 07.12.23 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Nov.2021 O experienta placuta — scris în 02.02.22 de nightwish din BUZăU - RECOMANDĂ
- Nov.2019 Escapadă la Braşov — scris în 18.11.19 de elise din SIBIU - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Un sejur placut — scris în 21.01.16 de ancutza26 din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Odihnitor — scris în 26.06.15 de AdrianaRusu* din TECUCI [GL] - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Garantat 100% — scris în 06.09.10 de ciubaka din BUCURESTI - RECOMANDĂ