BUN
Am ales hotelul dupa impresiile pozitive si pozele de la turisti. Am vazut gradina frumoasa cu foisoare, pomi si locuri de relaxare pentru toate varstele, precum si zona hotelului care este departe de agitatia si zgomotul specific falezei si teraselor.
Drumul l-am facut in 4 ore, cu o agentie de transport care are ruta Bucuresti-Constanta-Mangalia.
despre SERVICII
Am ajuns in jurul orei 15.00 si prin amabilitatea si ospitalitatea receptionerelor, in 5 minute eram cazat in camera 135, etajul 1.
Pe tot parcursul celor 10 nopti, orice problema era rezolvata rapid si cu o politete rara.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera era de 4x3 metri, cu mobilier nou, 2 paturi, 2 noptiere, Tv de 61 cm. diagonala si 41 de canale, A. C. functional, masa, scaun, balcon mare de 4x1,5 metri cu masa mica cu 3 scaune, si baie de 2,5x1,5 metri cu feon, cabina de dus, consumabile si scurgeri si para de dus functionale. Apa calda-rece nonstop. Curatenia se facea zilnic prin maturare si spalare, schimbarea prosoapelorsi la 3 zine schimbarea asternuturilor.
Saltelele erau de firma cu tarie medie. Am dormit bine fara sa simtim caldura, datorita gradinii cu vegetatie ca la munte.
Curatenia era exemplara peste tot in hotel, avand dozatoare cu dezinfectant pe holuri, la receptie si la intrarea in hotel. Masca in hotel era obligatorie.
Exista iluminat public pe strada Dem Radulescu.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Nu am avut masa, dar pentru cei cu mic dejun, erau bonuri valorice de 30 lei/camera/zi care se valorificau la Autoservirea *LaFoisoare* intre orele 07.30-10.00.
A fost o relaxare placuta, cand, dupa o plaja calduroasa, stateai la umbra in gradina foarte bine amenajata cu pomi, tei, brazi si trandafiri, savurand o bautura de la barmanul Catalin. Destindere totala chiar si la 03.00 dimineata!
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja am facut intre Apart-hotel Safir si hotel SunRise, deoarece nu era asa aglomerata, nisipul era fin, intrarea lina, dar erau alge in mare si la intrarea in apa si la 10 metri in apa erau portiuni cu pietre.
O umbrela cu 2 sezlonguri era 20 lei in intervalul 07.00-18.45.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
In statiune erau multe terase, baruri si magazine de tip Alimentara (cu de toate), si magazine de shopping si suveniruri.
Trimis de dorinakiss in 05.08.20 18:38:37
- A fost prima sa vizită/vacanță în VENUS
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dorinakiss); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Punctul roșu este pe stradă, în dreptul receptiei de la hotel.
- Jul.2024 Super — scris în 06.08.24 de ux135210 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 De incredere — scris în 31.07.22 de Harperyon din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Cazare buna comparativ cu restul hotelurilor din Venus. — scris în 28.06.20 de kristy_ din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Vacanță minunată — scris în 24.07.21 de ux121196 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Surprinzator de bine — scris în 26.07.15 de kywy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Modern si curat — scris în 30.07.13 de Lana din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2013 De Rusalii la mare — scris în 27.06.13 de albush0914 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ