De cazat in Oradea, ne cazam la hotel Continental.
Pretul pentru o noapte, fara mic dejun este de 45 de euro. Micul dejul l-am platit separat si a costat 45 de lei.
Parcarea este gratuita (primesti un jeton la receptie).
Ai acces la internet, piscina.
In holul receptiei, care este imens, se afla un pian unde iti poti exersa calitatile de muzician.
Ce mi-a placut in camera, a fost radioul incastrat in perete, de tip retro.
Ce nu mi-a placut a fost acelasi radio, caruia nu am reusit sa ii opresc zgomotul de fond.
Mancarea la mic dejun este in regula, comparativ cu pretul.
Mobilierul in camera era cam vechi si era un vag miros de mucegai, umezeala.
Ca si pozitie, se afla la 1000 de metri fata de centru.
Trimis de SorinGeorge in 16.05.19 11:40:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ORADEA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SorinGeorge); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Continental Forum Hotel, ORADEA" (deja existentă pe sait)
Sper că am intuit bine și aici ai stat - la Continental Oradea - și nu la Continental Arad (unde ai încărcat, inițial, impresiile)
Dacă mă înșel, rog scrie-ne
- Jan.2024 Vacanță cu nivel peste asteptări — scris în 03.01.24 de uțu 1751 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2023 City break — scris în 16.07.23 de ux129787 din RO - nu recomandă
- Feb.2023 Pacat de 4 stele! — scris în 20.02.23 de ux128506 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2022 Nu recomand — scris în 19.08.22 de ux126795 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Aug.2021 Superb! Revenim mereu cu drag — scris în 16.09.21 de Florin 2021 din INEU [AR] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Evitati! Nu ajung nici la pretentii de 3 stele — scris în 22.08.21 de ux122079 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jul.2021 Hotel Continental forum nu recomand — scris în 20.07.21 de viohoney din BUCUREșTI - nu recomandă