Salutare!
Haideti sa va impartasesc cateva impresii despre sejurul nostru la Hotel Condor - Mamaia, sejur de anul trecut, insa il postez acum intrucat abia ce am creat contul oe amfostacolo.ro
Familie cu doi adulti si doi copii (10 / 5), dornici sa vedem cum e sa mergi cu familia intr-o statiune mai aglomerata, am ales Mamaia, fiindu-ne recomandat Hotel Condor.
Biletul nu mi s-a parut "prea ieftin", costand peste 4000 lei, cum MD si pranz inclus.
Am ajuns dis-de-dimineata in statiune, chiar inainte de rasaritul soarelui (pentru a prinde inca o tura de aerosoli), insa parcarea hotelului era arhiplina... totusi, am parcat in strada pe una din parcarile oblice.
Undeva in jurul orelor 9 - 10 am anuntat la receptie sosirea si ne-au spus sa revenim ceva mai tarziu. Surpinzator, pe la amiaza am fost sunat ca e disponibila camera.
Camera noastra era cu pat suplimentar, la etajul 5, cu o oarecare vedere spre mare si spre parcarea hotelului.
Camera era curata si aerisita, insa mi s-a parut cam micuta (poate si din cauza patului suplimentar). Aerul conditionat (fara de care eu zic ca NU se poate la mare, vara) funcionabil, insa un pic cam galagios (dar nu foarte).
Ca si locatie este acceptabil. Ar fi fost super sa fie hotelul pe plaja... pana la plaja mai era Hotel Albatros, ceva club si apoi plaja si marea, insa doar la vreo 50-100 metri.
Ca un minus, sa zic, era faptul ca pentru a ajunge pe plaja trebuia sa treci pe langa niste tonete / constructii neutilizate in jurul carora era un damf de abia puteai respira... mai ales dimineata.
Despre masa pot spune ca a fost foarte buna.
Detaliez: Micul dejun - variat, fructe, iaurturi, mezeluri diferite, branzeturi, oua, cafea, ceai, apa carbo/plata, sucuri, etc.
Pranzul a fost si el ok, mai ales ca era din all-inclusive, adica alegi ce vrei, cat vrei... zilnic alternau 2-3 feluri de ciorba, iar la felul principal aveai posibilitati de a alege intre carne de porc, pui, vita si peste, cu diverse garnituri.
In ce priveste personalul, nu prea am avut de-a-face! Mai mult am intercationat cu baiatul care asigura paza parcarii care a rezervat un loc si pentru noi din ziua a 2-a!
Toate cele bune!
Trimis de FlorinBN in 13.06.18 16:04:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FlorinBN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.23638490 N, 28.62375390 E - neconfirmate încă
@FlorinBN: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
====
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 37&ridAnt=86410
===
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@FlorinBN:
” Per total am fost multumiti, insa, anul acesta vom alege o statiune ceva mai linistita!
Dacă vreți o zonă mai liniștită, puteți alege tot Mamaia, dar partea de nord a stațiunii. De exemplu Bicaz Pirates Resort. Cred că o să vă placă atât vouă, adulților, dar în special copiilor. Din acest an au pachete cu demipensiune bufet suedez, atît la micul dejun cât și la prînz.
- Aug.2019 Impresii — scris în 15.08.19 de MHE din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Vacanta la hotel Condor — scris în 31.07.19 de Laura Piatra din NEAMT - nu recomandă
- Jul.2019 Totul de nota 10 — scris în 24.07.19 de danyel6679 din BUZAU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Impresii despre Condor — scris în 20.08.18 de Viorel 1970* din SOLCA [SV] - nu recomandă
- Sep.2017 NU 4 stele! — scris în 07.09.17 de alex.stan din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Cel mai slab hotel de 4 stele — scris în 26.08.17 de Soul77 din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Aug.2017 Câteva atenţionări privind cazarea la Hotel Condor, Mamaia - august 2017 — scris în 13.08.17 de Cris_79 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ