str. Principala 1A, Ungheni
O alta cazare in Ungheni, Targu Mures, unde am stat cu alta ocazie la intoarcerea acasa din judetul Mures, unde mergem destul de des la prieteni, este hotelul Concrete. Se afla la 10 km de centrul orasului Targu Mures si 5 minute de aeroportul Transilvania.
Hotelul are 28 camere duble, 2 apartamente, 2 sali de conferinte, restaurant si bar. Camera single costa 100 ron, cea dubla 130 ron si apartamentul 170 ron. Toate variantele contin mic dejun inclus.
Camera
Accesul in camere se face cu card magnetic, lucru care mie mi-a placut. Camera e spatioasa, luminoasa, zugravita in tr-o nuanta pala de vernil. Fereastra mare, termopan, perdele si draperii in nuante deschise, sub fereastra caloriferul. Este aer conditionat, minibar, telefon pentru apelul de trezire si televizor cu mai mult de 40 programe transmisie digitala. Televizorul este asezat pe un birou, sub oglinda, sub birou este un taburet. Camera e amenajata si mobilata modern, mobilierul e nou, din pal, din anul 2007 am inteles. Langa birou este o masuta si 2 scaune. Pe masuta este tava cu scrumiera si pahare. Ce am apreciat este ca paharele erau invelite cu folie, foarte igienic.
Paturile sunt mici, de o persoana, cu o noptiera intre ele. Salteaua e noua si foarte comoda. Asternuturile impecabile, curatenie maxima. Peste pat cuvertura vernil, inclusiv perna avea husa ei proprie. Deasupra paturilor cate o lampa si 3 tablouri mici pe perete. Peste tot in hotel este conexiune internet wireless.
Baia
Usa baii e de aceeasi nuanta cu cea de la intrarea in camera, o nunata de mahon. Baia are cabina de dus si e dotata cu tot ce ai nevoie- prosoape curate, hartie igienica, sapun, sampon, gel de dus, uscator de par. Si aici curatenie exemplara, ireprosabil.
Sali de conferinte
Cele 2 sali de conferinte sunt dotate cu toate echipamentele multimedia necesare: video si retroproiector, ecran LCD, calculator. Sala mare are 120 mp si capacitate de 100-120 persoane, iar cea mica, de 30 mp, poate gazdui grupuri de pana la 30 persoane. Salile sunt noi, din anul 2007, construite si adaugate cladirii pe locul unui fost bazin de apa.
Restaurantul
Restaurantul, cu capacitate de 100 locuri, este curat si ingrijit, mobilier nou, scaune foarte comode. se servesc meniuri romanesti si internationale, destul de variate. Are 2 sali, pentru fumatori si nefumatori, noi intrand la fumatori. Meniul zilei, servit intre orele 11-16, costa 12 ron. Mancarea e foarte buna, am incercat un papricas din piept de pui cu smantana care a fost delicios, il tin minte si acum.
Chelnerul destul de amabil, era si pe post de barman pentru ca era singurul. Nu era foarte multa lume asa ca nu am asteptat mult. Fiind in zona industriala a orasului unde mai sunt cateva firme, cred ca mai vin si angajatii de acolo la masa. Ma mir ca nu era mai multa lume la cat e de buna mancarea.
Langa hotel, cam la 50 metri, se afla restaurantul Atrium, de dimensiuni mai mari, unde se organizeaza nunti, botezuri si alte evenimente.
Parcarea si alte servicii
Este mare, iluminata si pazita non stop. Am vazut aici si autoturisme dar si autocare. Langa hotel este si o statie Peco, iar la parterul hotelului gasesti bancomat UniCredit. Hotelul mai are seif pentru bunuri de valoare si asigura si room service.
Concluzie- un loc placut, primitor, extrem de curat cu personal amabil si serviabil. De recomandat.
Trimis de luciaoradea in 24.07.11 11:17:02
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (luciaoradea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.49093000 N, 24.46863100 E - neconfirmate încă