11-12 octombrie 2008. Am fost cu nişte prieteni care ştiau locul şi le plăcuse. Pentru noi a fost o surpriză plăcută, pentru că este "in the middle of nowhere", dar e un peisaj minunat şi hotelul e ok. Am luat un duplex, cu două dormitoare la etaj şi o generoasă sufragerie la parter - cu terase mari la ambele niveluri. Totul era ok, mai puţin faptul că le funcţiona prost centrala termică.
Am făcut pick-nick la intrarea în Cheile Râşnoavei (foarte aproape), într-un loc superb, inclusiv râul. Treceau pe-acolo călăreţi, maşini, ATV-uri, motocross, turişti pe jos, dar în cea mai mare parte a timpului e linişte. După aceea (ora 18) am plecat pe jos prin Chei (spectaculoase) ocazie să vedem şi alpinişti coborând în rapel (se pare că e un loc de antrenament pentru vânătorii de munte). Dimineaţa am traversat curtea pentru micul-dejun. E însă prea frig acolo, aşa că revenim în clădirea noastră, unde mâncăm într-un salonaş dotat cu masă de biliard. Nici aici nu merg caloriferele (nu merg nicăieri în afară de camerele noastre, iar oamenii ăia stau cu uşile larg deschise!), totuşi e mult mai plăcut. Iar masa e neaşteptat de bogată!
Strângem şi plecăm, pe o vreme minunată, întâi la Rîşnov, unde urcăm la Cetate, recent renovată, apoi la Bran, unde intrăm în Castel şi apoi mâncăm la pensiunea doamnei Carmen, pe care o ştiu bine prietenii noştri. Ne-am întors prin Bran-Rucăr-Câmpulung.
Trimis de tczarojanu in 07.09.12 16:57:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂȘNOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tczarojanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.55339700 N, 25.48866400 E - neconfirmate încă
Fiind vorba despre un sejur mai vechi de 3 ani, in conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B], pct. 4), review-ul se publica fara PMA, el putand fi insa votat cu +/-1
- Oct.2011 Nimic deosebit — scris în 16.11.11 de elena_iasi din IASI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Era sa fiu acolo.... — scris în 26.07.10 de dienuta06 din BUCURESTI
- Aug.2008 Suficient cand esti pe drum — scris în 01.11.09 de creivean din ORADEA - RECOMANDĂ