Am rezervat in urma cu patru luni doua nopti pentru sfarsitul lui ianuarie sperand ca vom prinde zapada ca-n povesti, asa a si fost.
Charming vista nr 7 a fost camera noastra, ma indragostisem de ea cu mult timp inainte, la fel de frumoasa este si romantic blue, nr 2 dar si celelalte. Camera spatioasa, privelistea este frumoasa avand geamuri pe toate partile. Patul, saltelele si pernele foarte moi si confortabile, exista doua pilote astfel incat partenerul nu va poate lasa dezvelit peste noapte.
Spatiu suficient pentru depozitare, baia mare, la fel si cabina de dus. Internetul gratuit si foarte bun, tv plasma si caldura suficienta pe timp de iarna.
Noi am stat mai mult la Conac satui de concedii unde alergam sa bifam obiective. La fel cum au mai spus si altii este aproape de Castelul Bran dar totodata retras, un loc unde te poti odihni si relaxa, potrivit atat pentru vara cat si iarna. Este putin de mers pana la magazine si farmacii, noi am luat-o chiar pe jos. Amenajarea interioara, designul, muzica foarte buna, te simti ca acasa.
Eu aleg locatiile doar in functie de recenzii si note asa ca puteti veni cu incredere la Conac, note asa mari cam greu la noi. Anulare gratuita pentru rezervare si cat mai aproape de data sejurului ceea ce este un avantaj, am platit la destinatie.
Micul dejun intre 9-11 ba chiar poate fi gata si un pic mai devreme. Zacusca de casa, salata de vinete, chiftelute, vreo trei feluri de branzeturi specifice zonei, mezeluri diverse, oua omleta, rosii, castraveti, masline, jumari, slaninuta, dulceturi foarte bune, crema de ciocolata, cereale, iaurt, cafea, lapte, ceai, suc natural de portocale, dulciuri, si clatita calda cu gem de caise minunata.
Mancarea de la restaurant buna, paininca de casa, am servit ciorba de vacuta, ciorba de burta, supa de pui cu taitei, ciorba de legume servite foarte fierbinti asa cum e normal la o ciorba, pulpa de pui cu legume la gratar, un vin rosu foarte bun, clatite brasovene, bulz, pastrama de oaie. Cred ca programul de la restaurant ar fi cam 17-21, atunci cand sunt gata ciorbitele, nu stiu daca asa este mereu sau am prins noi la inceput de an si aveau cam tot ce este in meniu.
Precizez ca a fost inchis conacul o perioada in ianuarie, dupa sarbatori, asa cum scrie si pe siteul lor si noi am fost primii clienti sositi pe 22 ianuarie.
Alegem intotdeauna o perioada mai putin aglomerata si la cazare dar si pentru drum, marea majoritate merg in weekend, noi am ales luni si marti.
Gazdele foarte dragute si sociabile, m-am trezit cam tarziu ca as vrea niste clatite brasovene si cum se inchisese restaurantul, Dna Bratescu presupun, ne-a adus niste dulciuri in camera cu scuzele de rigoare dar nu ar fi fost nici o problema, eu eram de vina.
Gazdele foarte dragute si primitoare, la fel si doamnele care servesc la masa. Recomand aceasta locatie.
Trimis de susu in 25.01.18 15:38:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN. A mai fost în/la: Pensiunea Panorama, Pensiunea Casa Boiereasca,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (susu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cu regret (ești fotogenică), am mai „rărit” destul de multe poze (aproape 20...) dintre cele cu prim-planuri personale; oamenii care citesc / consultă aici se așteptă să găsească, primordial, la poze *cu conacul* - prea multe prim-planuri personale pot stârni nemulțumiri ori cârcoteli...
@susu: E un loc deosebit, confirm cele scrise de tine, am fost și noi la Conac acum aproape 2 ani și ne-a plăcut tare mult! Unul dintre cele mai bune boutique-hotel-restaurante în care am fost până acum!
- Aug.2016 Un conac de vizitat - Conacul Bratescu, Bran — scris în 15.08.16 de Prof Dr Dr din EUROPA DE VEST - RECOMANDĂ
- Mar.2016 'Confort și stil în Bran' — scris în 28.03.16 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ