Complex Vile Neptun Olimp
Am încercat iar 4* româneşti.
Dezamagire.
Cazare la vila Artemis dupa ce in proforma scria Atena. De ce???
Pe. vila Artemis erau ceva impresii negative, pe Atena nu prea.
Ok.
Baile la 2 dormitoare, nu au aerisire, rezultat miros urat mucegai. caditele de dus vopsite exterior cu bidineaua iar in interior rugina pe la şina si nu cred ca era doar rugina.
Suport sapun ruginit si disparuse cromul lucios.
Presiune apa calda mica pe o para de dus mica si de asemenea veche.
Nu internet.
Lenjeria se schimba la 4 zile. prosoapele la 2zile. curatenie zilnic dar au venit la 2zile.
Nu sunt 4*
In living era bucataria.
Aragaz cu un cuptor plin de grasime, nu stiu daca se aprindea. plita nu era cu probleme dar nu impresiona. prizele nu erau ok, sa desghetat frigiderul peste noapte. becurile prin vila erau arse, la o baie. pe scara. Miros închis in toata vila. Un perete pe scara avea egrasie.
Cost 3105 [lei, probabil] cazare 3 nopti.
Daca merita dati si dumneavoastra.
Trimis de Tig in 07.08.18 06:45:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Tig); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 69&ridAnt=88260
@Tig: Cum adică “probabil” atât costă? Tu nu știi câți bani ai dat dacă ai fost acolo?
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@krisstinna: suma este peste 3100 ron. nu am avut facura in fata. Dar asta va este ingrijorarea? Va urez vacanta placuta la vila Artemis.
”"Cost 3105 [lei, probabil] cazare 3 nopti.
Daca merita dati si dumneavoastra."
”"@krisstinna: suma este peste 3100 ron. nu am avut facura in fata. Dar asta va este ingrijorarea? Va urez vacanta placuta la vila Artemis!"
E zic ca nu merita sa dai un salariu intreg (muncit), pentru a sta 3 zile in asemenea conditii, desi, presupun ca ati impartit cheltuielile.
Multumim, noi nu mergem nici la Atena, nici la Artemis.
@Tig: copia facturii a fost ștearsă - conține date personale.
Putem însă confirma suma: 3109 lei
@webmaster: Mulțumesc, eu am crezut că nu s-au cazat acolo din cauza condițiilor, m-a derutat acel “probabil”.
- Jul.2015 Vile de 4* de fapt de 2 stele jumatate — scris în 23.07.15 de maritid din BUCUREşTI - nu recomandă