Am ales acest "complex de vile" pentru localizarea langa plaja si pentru ca am ales ca destinatie Costinesti. Din pacate a fost o minivacanta ratata.
Desi pe internet reclama suna promitatoare, la fata locului lucrurile stau altfel.
Ni se promisese o camera dubla cu baie dotata cu o cabina de dus sau cada. Am primit un furtun legat la bateria chiuvetei cu un cap de dus defect. Insa surpriza cea mai mare: nici un strop de apa calda pe toata durata celor trei zile.
Pozele de pe internet arata cred singura lor camera decenta.
-Asternuturile murdare si patate. Am cerut sa ni le schimbe. Au spus: Sigur. Azi, Dar azi nu a mai venit si am fost nevoiti sa folosim prosoapele de acasa pe post de asternuturi.
-Baia era plina cu nisip de la fostii turisti. Semn ca la acest "complex" curatenia nu se face nici la plecare, ce sa mai vorbim in timpul sejurului.
-Proprietarul un om foarte violent cu personalul de acolo. Iar daca tot am ajuns la capitolul restaurant, pot spune ca mancarea desi destul de scumpa, foarte proasta, igiena fiind o notiune necunoscuta pentru acest loc. Bucataria se afla exact langa WC-ul clientilor de la care vine un miros de nesuportat.
- Cireasa de pe tort a fost muzica la maxim in niste boxe care numai muzica nu redau, in fiecare seara pana dimineata la 5. Nu ar fi fost o problema extraordinar de mare, dar cum spuneam boxele nu suportau nivelul pe care il doreau patronii si nu numai acest lucru, pe deasupra mai erai si nevoit sa asculti toti curajosii lipsiti de ureche muzicala, pentru ca organizau seara de seara Karaoke.
O sa va intrebati de ce am ramas desi am vazut ca pozele sunt poze si mizeria, mizerie. Am ramas pentru ca am sperat ca lucrurile se vor remedia, pentru ca am nimerit in plin sezon cu statiunea arhi plina si doream totusi sa ne bucuram de mare si nu sa cautam cazare o jumatate de zi din cele 3. Daca am fi stiut ca vom face dus cu apa rece am fi plecat imediat.
Noi am avut o experienta extrem de neplacuta si nu vom mai reveni niciodata in acest loc Complex Vile Delfin si Restaurant Perla Marii.
Mi-ar placea totusi sa vad si un review pozitiv dar neaparat Adevarat, despre aceasta locatie "turistica". Mi-e greu sa imi imaginez ce ar putea sa scrie pozitiv...
Trimis de mariadumitru in 18.02.14 03:37:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariadumitru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.97356770 N, 28.65467900 E - neconfirmate încă
@mariadumitru: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Si noi am patit exact la fel. Nu am timp sa scriu acum toata povestea dar voi reveni.
Eu si sotia mea am fost agresati verbal si fizic de catre patronul de acolo Mirel Mihailescu.
Am depus o plangere in acest sens dar se pare ca tot ce se intampla la complexul Perla Marii si Vilele Delfin este in primul rand ilegal si apoi bataie de joc pentru turistii care platesc nu numai cu bani...
- Jul.2021 Macar apa sa te speli sa fi oferit — scris în 29.07.21 de ux121362 din RAMNICU VALCEA - nu recomandă
- Aug.2013 Bataie de joc si conditii execrabile!!! — scris în 24.08.13 de dan31 din TIMISOARA - nu recomandă
- Aug.2013 Doar cer bani, nu ofera nimic!!!! — scris în 14.08.13 de Electro.center din DEVA - nu recomandă
- Jul.2013 Cea mai rea experienta avuta ! — scris în 02.05.14 de DanGeorge din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2010 Cazare pe malul marii — scris în 19.07.11 de luciaoradea din ORADEA - RECOMANDĂ