Wolf 2 sub orice critica
Am crezut ca va fii o locație cu standarde ridicate.
Am ales Suita (pt cine nu stie, cea mai scumpa camera), oribil. De cum am intrat un camera: Praful nu a fost sters, cu aspiratorul nu s-a dat, baia murdară, lenjeria doar în sufragerie a fost schimbată, iar în dormitor doar fetele de perna, am anunțat la receptie nu s a luat nicio măsură, am rugat cameristele degeaba.
Apa calda cand vrea ea, capacul la WC deplasabil, telefonul pt a suna la receptie nu are fir, puteam sa l iau acasa, jacuzzi deteriorat.
Am fost sa mâncăm la restaurantul lor... pana iti ia comanda trec 30 min, pana o aduce dumnezeu cu mila. Cand am rugat sa mi se aducă ciorba calda... a venit mai rece decât berea de la frigider tinuta de 2 zile.
Cand am plătit le am spus că nu a fost ok iar șeful de sala ce credeti ce mi a răspuns:" e si ce sa facem? "...
Totul lasa de dorit. Păcat. Multi bani dati pe nimic.
Trimis de Andreea900 in 31.08.19 14:39:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andreea900); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Andreea900: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 45&ridAnt=96301
- Jan.2022 Placut, se poate si mai bine dar merge pentru un weekend — scris în 04.02.22 de fla41 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2019 De Evitat! — scris în 27.12.19 de Raisa285* din GALAţI - nu recomandă
- Nov.2019 Groaznic! Horror! De evitat si pe gratis! — scris în 22.11.19 de muchitamic din TG.SECUIESC - nu recomandă
- Aug.2019 Wolf 2 Bran — scris în 15.08.19 de Irinuka80 din HODORA [IS] - RECOMANDĂ
- Apr.2019 O mare deceptie!!! — scris în 03.05.19 de lula din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2019 Complex Wolf 2 — scris în 22.04.19 de Anneelise din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2018 Hotel Wolf 2, [clasificare] 4*, Bran — scris în 09.10.18 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ