Salut! Am sa incep acest rewiew cu o mica specificatie: In turism hotelurile sunt cotate in stele, unele mai mici, altele mai stralucitoare si in agro turism in margarete, unele mai frumoase altele mai ofilite. Am optat pentru un weekend la hotelul wolf2 datorita dotarilor (spa, tiroliana etc) dar mai ales pentru faptul ca acesta accepta tichete de vacanta la receptive.
Complexul Wolf se afla la intrarea in Bran pe partea dreapta si este format din doua hoteluri unul de 3* si celalalt de 4*, un supermarket si o taverna ce tine loc de restaurant. wolf 2 a fost construit ultimul si trebuie sa recunosc faptul ca intradevar are 4*, dar acestea sau cam stins. faptul ca toate dotarile interioare au fost facute cu accesorii din cele mai ieftine si-a spus cuvantul. la intrare in lobby cateva canapele din piele ecologica uzate troneaza alaturi de doua tv -uri si un bar micut si cam atat.
Camera simpla cu mobilier ieftin si uzat, perne mici, coveltura plina de praf si nimic atragator de 4*. pe balcon nu gasesti un scaun sa stai jos sa admiri privelistea si necuratat. din discutiile cu guvernantele a reiesit faptul ca nu exista suficient personal.
Am petrecut cateva ore la spa care trebuie sa recunosc arata binisor cu sauna umeda, uscata Jacuzzi functionale si piscina destul de curata. dar si aici multe accesorii de la dus nu mai functioneaza hidrojeturile din piscina mai mergea doar unul, sezlongurile cam rupte si doar unele aveau saltele care si acestea erau patate. insa per ansamlu ok
Am sevit cina la restaurant care de fapt este o taverna traditionala fara dotari de 4* si preturile destul de piperate. costul a fost de 135 lei ptr. doua pers. cu specificatia ca la sfarsit ospatarul ne-a anuntat ca avem o reducere de 10%. cina a fost foarte ok. micul dejun a fost normal cu specificatia ca unele mezeluri erau chiar naturale romanesti probabil facute in zona. ni sa promis tiroliana care era oferita free dar au anulat probabil tot din lipsa de personal.
Ca si concluzie hotelul nu este rau dar propietarii trebuia sa ia urgent masuri de restaurare si renovare si de curatenie pentru ca este pacat de intreg complexul care este asezat in paralel cu un parau si privelistea este magnifica. totodata, NOI clientii dorim sa primim servicii reale pentru tarifele pe care le platim: 4*=4*. eu le doresc success.
Trimis de cornelstan in 02.08.14 05:07:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cornelstan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cornelstan: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmasterX: da cred ca este ok. deja erau cateva comentarii prezente. o zi buna!
”" din discutiile cu guvernantele a reiesit faptul ca nu exista suficient personal"
Guvernante? Cred c-am plonjat intr-un roman de Dickens! Ne lamuriti putin? Multumesc!
@Eugenia55: guvernanta este putin mai civilizat decat " femeie de serviciu ". de ce va intereseaza?
- Jan.2022 Placut, se poate si mai bine dar merge pentru un weekend — scris în 04.02.22 de fla41 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2019 De Evitat! — scris în 27.12.19 de Raisa285* din GALAţI - nu recomandă
- Nov.2019 Groaznic! Horror! De evitat si pe gratis! — scris în 22.11.19 de muchitamic din TG.SECUIESC - nu recomandă
- Aug.2019 Wolf 2 sub orice critica — scris în 31.08.19 de Andreea900 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2019 Wolf 2 Bran — scris în 15.08.19 de Irinuka80 din HODORA [IS] - RECOMANDĂ
- Apr.2019 O mare deceptie!!! — scris în 03.05.19 de lula din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2019 Complex Wolf 2 — scris în 22.04.19 de Anneelise din BUCUREșTI - nu recomandă