Buna ziua. Tocmai am fost zilele trecute, la Hotel Voievod, impreuna cu niste prieteni. In total am fost 14 persoane.
Hotelul este foarte frumos, curat, mancare buna, caldura dar distractia... aproape lipsa. Au piscina si sauna dar ce sa faca niste copii la piscina? Se joaca ei cat se joaca dar vor afara ca sa faca, ce?
Partia nu este functionala. Ok, nu e vina nimanui ca nu a nins dar am tot sunat cu cateva zile inainte sa mergem, sa intrebam care este stadiul partiei si au promis ca pornesc tunurile de zapada, ca in wekend va fi functionala dar cand am ajuns... nimic. Au pornit un tun de zapada, cu chiu cu vai, vineri seara, dupa ce s-a umplut hotelul si au facut ei ceva-ceva, ca pentru saniute, pe care nu au binevoit sa o si neveleze putin, pentru ca s-au gandit ca nu merita.
Sambata ne-am dus pe partia care era vai de capul ei, plina de denivelari si ne-am dat putin cu saniile dar nu prea mult ca nu se putea. Am vorbit cu cei care se ocupa de intretinere si au zis ca asa le-a zis seful, sa nu faca mai mult decat este. Seara nu au aprins luminile pe partie ca sa ne putem da cat de cat cu sania, ca doar de asta am venit la munte. Ne-am dat si noi, la lumina lunii, pana cand a venit un domn sa ne alunge pentru ca " nu ne lasa seful, ca sa nu patim ceva ". De parca noi nu aveam grija sa nu patim nimic.
La restaurant, au adus sambata seara o orchestra dar la ora 23 i-a chemat seful si le-a spus sa plece ca lumea trebuie sa mearga la culcare. Precizez ca restaurantul era plin de oameni cazati in hotel care, de voie, de nevoie, s-au dus la culcare, de parca au venit numai pentru dormit.
La sala de agrement e frumos, dar au niste preturi...
In concluzie nu prea ai ce face la Voievod, daca ai sub 70 de ani. Nu stiu ce intelege proprietarul hotelului prin distractie. Daca vrei doar sa mananci si sa dormi, poti sa o faci acasa, fara sa te coste mai nimic. Mi-a parut rau sa ii vad pe aproape toti turistii tineri cu copii, tristi, pentru ca nu au ce face si fiecare a batut drum lung pana la Sucevita. Nu ma mai duc niciodata acolo.
Si inca ceva : administratorul este ceva de nedescris. Cand i s-a reprosat ca nu ofera ce au promis si ce am platit, a zis ca suntem pe o proprietate privata si ca nu avem decat sa facem ce vrea el.
Trimis de lia vranceanu in 25.01.16 15:04:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SUCEVIȚA. A mai fost în/la: VATRA DORNEI, HOTEL BRADUL
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lia vranceanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.80616200 N, 25.75344700 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Complex turistic Voievod, SUCEVIȚA" (nou-creată pe sait)
Ne-ai putea spune ce claosificare oficială are hotelul = câte stele?
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 82&ridAnt=66597
- Oct.2023 Liniste - aer curat — scris în 31.10.23 de ux131322 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Nici prea, prea-nici foarte, foarte!! — scris în 16.08.22 de ux124568 din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Oct.2021 Lipsa de profesionalism și organizare, dezinteres fata de clienți, NU recomand! — scris în 27.10.21 de ux122847 din BOTOşANI - nu recomandă
- Feb.2019 Un sejur reușit! — scris în 22.02.19 de teodorux din TâRGU OCNA [BC] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 NU, NU si iar NU!!! — scris în 16.08.17 de CristinaD. din CONSTANţA - nu recomandă