În aprilie anul acesta am organizat o excursie în Apuseni. După lungi căutări am decis ca Vila Vank ar fi cea mai potrivită pentru colegii şi elevii mei.
Am fost cazaţi 2 nopţi la această unitate de cazare care a prezentat şi puncte tari dar şi puncte slabe.
În prima categoria ca puncte tari, pot menţiona amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ne rezolva cerinţele.
Ca şi puncte slabe aş menţiona faptul că în ambele zile a fost servită aceeaşi mâncare, camerele nu grozav de curate, unele băi nu prezentau aerisire.
Per total a fost o excursie frumoasă, fiind mai importante obiectivele turistice din zonă decât unitatea unde am fost cazaţi.
Prof. Stănilă Cristian, loc. Tecuci, jud. Galaţi.
Trimis de cristianstanila in 13.08.14 00:36:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ARIEȘENI [AB]. A mai fost în/la: Maramureş, Valea Prahovei, Sudul Transilvaniei, Dobrogea, Bucovina, zona Neamţului, Valea Oltului, etc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristianstanila); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmasterX: Buna ziua. Pozitionarea unitatii de cazare pe harta este corecta. Numai bine.
- Apr.2017 De Paști - la Pensiunea Sarra Vank — scris în 04.05.17 de capricorn din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2016 Sarra Vank = Totul la Superlativ — scris în 05.05.16 de texby din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Superb — scris în 03.06.15 de andreea simo din CUGIR [AB] - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Tara Motilor? Un basm! Iar Motii? Niste suflete pline de caldura! — scris în 26.08.14 de Cristina Neagu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Zona frumoasa, dar organizarea... — scris în 20.08.14 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2014 Opinia mea despre Vila Sarra Vank — scris în 30.01.14 de Luci Petrusel din CLUJ - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Cea mai frumoasa excursie facuta vreodata — scris în 17.12.13 de PanteaSilviu din ARAD - RECOMANDĂ