Camping - Ștrand termal 'Perla Vlăhiței'
Situat la mijlocul distanței dintre Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc, Ștrandul Termal "Perla Vlăhiței" este așezat pe malul unui pârâu, la 400 de metri de drumul național 13A, la 2 km de Vlăhița, deci într-un cadru natural liniștit...
Posibilitățile de cazare sunt variate, și anume:
- 18 căsuțe de 2-3 locuri, așezate chiar pe malul pârâului; sunt spațioase, relativ noi, destul de bine izolate fonic, paturile comode, cu saltele relaxa. La fiecare căsuță este loc pentru mașina și o masa cu 2 băncuțe. Taxarea se face / persoană = 35 lei/ noapte. Nu se plătește parcare pentru mașină.
- dormitor comun 50-60 de locuri - nu l-am văzut informația este luata de pe sit-ul oficial
- spațiu destinat corturilor și rulotelor.
La intrare în ștrand este Recepția și un Restaurant-Bar; nu am mâncat aici dar preturile la băuturi erau destul de mari deci recomand sa veniți cu toate cele necesare de acasă.
Desigur, sunt amenajate grătare, lemne de foc tăiate gata, câteva chiuvete de inox pentru spălat alimentele, vasele, etc.
Ștrandul este compus din 2 bazine, unul acoperit, unul în aer liber, ambele cu apa la 25*C, "apă oligominerală, hipo-mezotermală, hipotonă. Ionii principali care caracterizează apa:
Na + -20%, HCO3 - 60 %" (informație din site-ul oficial). Adâncimea bazinelor variază lin de la 1,4 la 2,4 metri.
La 1 Mai era destul de rece afara dar apa era caldă, deci n-am avut nici o problemă sa facem baie.
Mai mult, ... pozele vorbesc singure:
Trimis de mario 110 in 27.01.16 21:03:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mario 110); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mario 110 -
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Complex Turistic Strand Termal Perla Vlahitei, HARGHITA-BĂI" (deja existentă pe sait)
@mario 110 - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@webmaster26: e ok. mulțumesc
- May.2011 Un loc perfect de relaxare pentru un weekend — scris în 26.01.12 de sorindezmi din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ