Atmosfera superba, cazare cu 'bug-uri'
Pensiunea Panicel este situata in apropierea Rasnovului, pe drumul care duce spre Bran.
Peisajul este foarte frumos, iar pozitionarea pensiunii utila: Castelul Bran, partiile de ski din Poiana, Brasov etc.
Tot la plusuri trebuie trecut centrul de echitatie.
Manejul este de-a dreptul fantastic. Eu unul am mai fost prin tara pe la centre de echitatie si pot spune ca aici e superb.
Caii sunt foarte frumosi si docili. Au rase de cai Frizian si Pur sange spaniol (probabil Andaluz).
Personalul care se ocupa de cai este de asemenea foarte competent si amabil.
La puncte negative trebuie sa remarc diferenta mare intre pensiunea de 3 stele si cea de 4 stele.
1. La cea de 3 stele saltelele erau "tocite". Am dormit mai mult pe lemnele de sub saltea.
Domnilor manageri ai Pensiunii Panicel: Schimbati saltelele la pensiunea de 3 stele!!!
2. Am intrebat inainte de a ma caza daca in camere exista WiFi si mi s-a comunicat faptul ca nu sunt probleme, totul functioneaza.
Cand am ajuns la pensiune nici macar la receptie nu functiona internetul fara fir. Am fost nevoit sa apelez la o galeata de semnal de net de la pachetul de date din abonament, ceea ce evident m-a costat extra.
3. In restaurantul pensiunii de 3 stele fetele de masa erau patate si pline de firmituri, dar nu s-a sinchisit nimeni sa le inlocuiasca in momentul cand ne-am asezat la masa.
De asemenea cand am ajuns in camera am constatat cu stupoare ca ma transformasem intr-un cotlet numai bun de consumat. Miroseau hainele a mancare de ziceai ca eu o facusem.
Printre altele la cate s-au intamplat, sau la cate NU s-au intamplat am fost taxati suplimentar pentru patul adus ad hoc.
In fine, daca managerii ar incerca sa remedieze macar o parte din aceste lucruri Pensiunea Panicel ar putea deveni un loc ideal de recreere si o baza de plecare pentru alte atractii turistice din zona.
In ceea ce priveste Pensiunea Panicel de 4 stele nu pot spune nimic deoarece nu am stat acolo, fiind plina cu o multinationala ce executa in pas de mars un team building.
Cand vor remedia neajunsurile mentionate ma voi reantoarce cu mare placere la Pensiunea Panicel de 3 stele, altfel singura posibilitate de a te simti OK aici, probabil e pensiunea de 4 stele.
Trimis de FlaviuGeorge in 13.02.14 09:35:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FlaviuGeorge); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jan.2017 Oameni ADEVARATI!!! — scris în 09.01.17 de Liviupuc din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Sat fara caini — scris în 03.01.17 de Robert V. din BUCUREşTI - nu recomandă
- Dec.2016 Complex turistic cu stelele pierdute — scris în 03.01.17 de direktor* din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2016 Complex Turistic Panicel - 'Sa nu te duci la pomul Laudat cu sacul' — scris în 03.01.17 de luigid din CRAIOVA - nu recomandă
- Sep.2016 Putea fi mai bine — scris în 10.09.16 de shihana din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2016 Excursie de vis — scris în 27.04.16 de Kingsstate80 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Dezamagire - Nu va recomand — scris în 07.08.15 de Mihai71 din PLOIEşTI