Restaurant invadat de muste care se asezau pe mancare
Am rezervat prin booking.com doua camere duble cu jacuzzi in 10 august 2015 si pentru mine si familia mea la hotel Max din Rasnov avand grija ca inainte cu o zi sa vorbesc la telefon cu d-na hotelier pentru a confirma. Totul e ok - inteleg eu.
Buuuun! Plecam a doua zi la drum...
Ajungem la destinatie si la receptie prima surpriza neplacuta: doar o camera era rezervata nicidecum doua. Dupa vociferarile mele de rigoare reusim sa capatam o camera similara dar in alt corp de cladire decat cealalta camera unde erau copiii.
Camerele spatioase. Relativ curate. Asta daca nu iau in seama aplica de pe tavanul de la baie care era plina cu insecte. Apoi am inceput sa constat alte neajunsuri: chiuveta de la baie crapata, aproape sa se sparga, semnalul wi-fi inexistent in camera desi trebuia sa existe, ambele veioze nu functionau, ambele aplice de perete nu functionau nici ele.
Dar cea mai mare greseala a fost incercarea noastra de a lua pranzul la restaurantul hotelului (sala inchisa - nu terasa). Pur si simplu am fost invadati de muste care se asezau pe mancarea noastra venind din toate directiile. A trebuit sa ne intrerupem masa si sa luam restul la pachet. Desi restaurantul avea si alte terase ni s-a spus cu nu au alte spatii unde sa putem servi masa civilizat. Comportarea personalului foarte neprietenoasa si fara solutii la problema noastra. Urmeaza o reclamatie la ANPC.
Recomand tuturor sa evitati hotel Max din Rasnov.
Trimis de FamilyMan in 11.08.15 07:28:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FamilyMan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@FamilyMan: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
===
Mutat în rubrica "Complex Turistic Max Internațional, RÂȘNOV" (nou-creată pe sait)
@webmasterX: da este ok
- Aug.2016 Dezastruos! — scris în 23.08.16 de ChiraBogdan din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă