Complexul este situat in judetul Buzau. Este un ansamblu care are o vila mare, unde este si restaurantul, si casute tip camping.
Conditiile sunt super o curatenie fara reprosuri.
Este locul ideal la care sa apelati cand vreti relaxare si liniste. Au un foisor unde vara poti sa servesti masa.
Pret calitate sunt ok.
Trimis de bombonyk* in 23.03.09 08:41:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bombonyk*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Superb acolo! Daca ai norocul sa ajungi toamna cand frunzele copacilor au culori de la verde pana la pamantiu... .ai sa vrei sa parcurgi drumul de la complex pana la Manastirea Ciolanu iar si iar. Este un drum serpuit cu padure in stanga si in drepata, iar copacii ai senzatia ca daca nu te feresti iti vor taia calea. Sa nu te mire daca intalnesti in drum un calugar, ei parcurg pe jos drumul dintre asezarea monahala si civilizatie.
In apropiere este si tabara de sculptura in piatra de la Magura sau celebrii vulcani noroiosi. Frumoase locuri, deja mi s-a facut dor de ele. Si pentru ca fericirea trece prin stomac... amatorilor de ciorba de burta le recomand un bol aburind cu ardei si smantana alaturi, niciunde nu o sa mai mancati ca acolo.
Am mutat acest review aici, datorita existentei unei dubluri pe site intr-o alta sectiune.
Sters dublura respectiva.
- Mar.2022 Complex Turistic Magura – cazare buna aproape de„Poarta lui Dumnezeu” ! — scris în 27.05.22 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ
- Mar.2022 O minivacanta de nota 10! Vom reveni pt alte explorari! — scris în 07.03.22 de betuca din FâNTâNELE (HEMEIUş) [BC] - RECOMANDĂ
- Nov.2021 Super minivacanta — scris în 07.11.21 de ionel_1959 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Toamna in Buzau — scris în 29.09.19 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Complex Magura — relaxare — scris în 24.08.18 de Violeta rugel din DROBETA TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Complex turistic Magura — nouă ne-a plăcut! — scris în 29.09.17 de CATAAS din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- May.2017 Complex Magura - servicii de calitate — scris în 11.05.17 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ