Trebuie sa recunosc ca am ajuns la Girus datorita celor ce au scris aici despre aceasta locatie. Subscriu spunand ca este un loc care merita atentia.
Asa cum deja s-a spus este vorba de 7 casute de lemn cu un mic pridvoras. In curte verdeata si liniste. Noi am avut liniste si pentru ca am fost doar noi acolo in acea perioada.
Gazdele sunt super amabile, doamna gateste minunat! Ne-a servit un bors si o saramura delicioase! In plus, am avut mare incredere atunci cand ne-au aranjat plimbarea cu barca pentru ca cel care ne-a dus pe canale era angajatul firmei si, ca urmare, este un om cu bun simt si amabil si care iti spune multe despre Delta. Sincer, pe mine ma ingrozea ideea de a merge cu cine stie cine pe canale, sa nu mearga cu viteza... mie fiindu-mi frica de apa. Dar nu a fost asa din acest motiv spun ca a meritat din plin si aceasta plimbare.
Una peste alta pot sa spun ca nu este lux insa este decent si placut. Din punctul meu de vedere merita banii.
PS Trebuie spus ca pentru a merge in Delta este nevoie de un permis care costa 5 lei/persoana.
Trimis de AlinaD in 10.08.13 13:13:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MURIGHIOL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AlinaD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.03784000 N, 29.16434000 E - neconfirmate încă
- May.2013 Complex turistic GIRUS - Murighiol — scris în 28.05.13 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Relazare, curatenie, confort mancare excelenta — scris în 03.07.09 de leoionut din BUCURESTI - RECOMANDĂ