Cea mai proasta alegere de pana acum, administrator groaznic...

Aici nu m-as mai duce nici sa imi dea bani... Administratorul este un "comunist" (il citez chiar pe el) care nu este interesat decat sa fure cati mai multi bani de la turisti, nu conteaza daca se mai intorc sau nu.
"Satisfactia clientului" este o expresie de care cu siguranta nu a auzit si tocmai din acest motiv rar ii calca turistii pragul.
Cele 5 stele pe care pretinde ca le are sunt de fapt 2 stele cazatoare, intrucat nu exista conditii nici macar de 3 stele amarate, nu exista nimic in minifrigiderul care sta scos din priza ca sa nu consume curent, nu exista papuici in camera, receptie non-stop, piscina este groaznica, intr-o camera fff mica si fara lumina in care miroase f urat.
Aprovizitionarea lipseste cu desavarsire, posibilitate sa ceri un meniu sa vezi ce vrei este o adevarata jignire pentru ei avand in vedere ca au maxim 2 produse si pe care esti obligat sa le consumi, intrucat nu permit alimente dinafara.
Preturile sunt exagerat de mari si "stingerea" se da la maxim 12 pt ca citez" la pensiune se vine sa se doarma!!! ", mentionez ca eram 22 de persoane venit in teambuilding.
Desi peisajul este superb, cazarea, preturile si gazda sunt groaznice. Administratorul este dovada vie ca alcoolul transforma omul... vorbeste vulgar si nu are pic de respect pt turisti.
Sfat: Mai bine donati banii decat sa ii platiti pentru serviciile oferite de aceasta "pensiune"!
Trimis de ancamariaionita in 11.09.12 14:03:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FUNDATA. A mai fost în/la: Conacul Archia, Vila Bran, Pensiunea Bella Vista, etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ancamariaionita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Va rugam sa ne spuneti daca exista vreo legatura cu userul IRQ, care a scris aceste impresii - click aici
@webmaster26: da, am fost in acelasi grup week-end-ul trecut. Toți am plecat la fel de dezamăgiți, din păcate
@ancamariaionita: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Regulamentul nu permite insa doua seturi de evaluari din partea aceleiasi familii sau grup apropiat, din acelasi sejur.
Articolul va fi publicat FARA NOTE.
- Mar.2023 De evitat Complexul Turistic Euro Park — scris în 06.03.23 de Rita.M din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jan.2023 Da — scris în 13.02.23 de ux128432 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2023 Weekend de vis — scris în 01.02.23 de ux128347 din BUZAU - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Locatie de evitat, personal arogant, violent verbal, agresiv, non empatic — scris în 24.10.22 de ux127530 din ILFOV
- Oct.2021 Un sejur la sfarsit de saptamna intr-o locatie de vis. — scris în 04.10.21 de ux122690 din BUCURESTI
- Oct.2021 Sejur de suflet — scris în 04.10.21 de ux122688 din OTOPENI - RECOMANDĂ
- May.2021 Vacanta superba, anulata de patron — scris în 31.05.21 de alana2002ro din BUCURESTI - nu recomandă